Fenix Čisto iz perspektive nekoga tko nikad nije čuo ni za knjige ni filmove, moja žena je oduševljena serijom. Ja još nisam gledao (zasad samo prvu ep), ali ovo nije ni prva ni zadnja serija u kojoj su radnje i vremena izmiksani...
foggy Pogledam si po epizodu između pauza kad igram. Nije loše, oke serija, nije neki spektakl. Puno previše nekad melju i ubije me to u pojam, odlutam totalno. Ovaj manijak je turbo alfa mužjak u seriji.
fensisuperstar ono što me najviše veseli je što sam prvotni (loš) dojam o seriji imao je kad sam vidiio kako on izgleda na posterima. A tam je tako jebeno izfotošopan bio da ga vlastita mater ne bi prepoznala. Kad ga vidiš kak je sav Geraltast u seriji. Uf. Svaka mama bi ga za posao unajmila.
maverick IMO najbolji open world uz RDR2. Moram odigrati Breath of the Wild da bih mogao dati pravi i konacni sud, jer ove obje imaju podosta restrikcija pogotovo RDR2, dok za BotW cujem samo hvalospjeve u tom pogledu.
foggy chono7 Kcd je bolji open world od RDR2. Just sayin OCD? Završio sam sezonu. I mislio sam si da će prestat nikak i svakak. Solidna serija, previše priče, premalo sisa.
yakuza_stinger Pomalo se natežem sa serijom. Ok je, al nije me primila. Čim paralelno dođe koja epizoda Mandaloriana - radije njega gledam. Toliko.
Zero Ovo mi je zanimljivo za vidjeti, kako Cavill ostaje u formi za ulogu (jedna od dobrih strana serije je što će možda nekoga i potaknuti da se pokrene):