- Uređivano
The Witcher (Netflix serija)
Napokon potencijalno pristojan Witcher.
Geralt izgleda dobro, ali ostalo malo pregenericno, nekako videno vec. Trailer je i rano je za suditi, ali jedan sneak peak igre ili poglavlje knjige se cine atmosfericnije.
I dalje mi je Henry Cavill tako loš izbor glumca za Geralta.
Jedini logican izbor s obzirom da je lik gamer i fan igre
Ka i milijuni drugih ljudi pa ih to ne kvalificira za zapravo glumit lika. Ali više mi smeta casting za Triss.
Ovisno o prvim recenzijama i daljnjim trailerima, možda dam šansu ovom.
Meni paše lik skroz. Čak mislim i najbolji izbor. Bar vizualno.
Nebi ga se nikad sjetio kao izbor za Geralta da nije onaj lik na instagramu napravio montažu.
@shooter maska radi cuda, ali Henry i fizicki jako pristaje za Geralta. Ostali koji su "bili" u igri za ulogu su fizicki preslabi. Treba ipak malo muskulature imati za ovakvu ulogu.
Meni na kraju on cak i super ispao za ulogu, samo sta mi je sve ostalo preslabo. Treba vidjeti pravu stvar al po traileru opce nema onaj pravi "feel" (citao sam knjige, ne mislim samo na igre).
Meni na kraju on cak i super ispao za ulogu, samo sta mi je sve ostalo preslabo. Treba vidjeti pravu stvar al po traileru opce nema onaj pravi "feel" (citao sam knjige, ne mislim samo na igre).
Isti problem je i kod mene. Cavill izgleda genijalno, pogotovo onaj završni kadar kad se vidi učina napitaka. No sve ostalo izgleda kao tipični fantasy u tipičnoj fantasy atmosferi, a to nije ono što krasi Witchera.
S druge strane, hrpetina odličnih serija i filmova su imali slabe trailere samo da bi iznenadili i rasturili potpuno drukčijim prikazom, tako da čuvam mišljenje dok ne izađe sezona.
Ako bude bolje od ovoga - https://www.imdb.com/title/tt1070742/?ref_=fn_al_tt_2
...i to će biti dovoljno.: p
Dovoljno je da bude bolje od Marvelovih sranja i imat cemo pristojnu seriju
Kakvo ubijanje razgovora...
Šteta što neće biti ni do jaja Marvelu.
Dobra svađa. Pogotovo jer je žena koja stoji iza serije bila scenaristkinja i producentica na Marvelovim Defendersima i Daredevilu. Koja bedasta rasprava.
Možda je, ali ipak nije mađioničar. Vjerujem da nikad u životu nije radila s toliko bijednim predloškom.
Dobra igra ne može postati dobra serija i obratno.
Znači Witcher serija još uvijek može ispast dobro hehe.
Je li vam svima 12 godina?
Klasični Chono, samo nepotrebne rasprave počinje.