fensisuperstar tako mi jedan video ima preko 500-600 viewsa jer sam baš skillovo zmaja.
Meni će par Elden Ring videa udarit u 100k pregleda 🙂
milicevic87 renda ili si vec tolko iznad tog itema da je isto beskoristan
Nemožeš biti iznad nekog itema. Ako je osnovna verzija nekogweapona, samo ga trebaš upgradeati, da ti bude bolje od sadašnjeg weapona.
Pa da, itemi su često Talismani koji su sami po sebi boost već trenutnog builda, jedino kada dobiješ istu kategoriju ali slabiji tier pa ti u tom trenutku ne znači ništa, ali to je isključivo tvoja greška ako ideš u raniju regiju kad si igrom već u kasnijoj, naravno da ćeš tad dobit takve talismane. I to je totalno rijedak i logičan slučaj kojeg navodim.
Isto je za oružja i magije, a tu opet to ne vrijedi jer Fromove igre možeš igrat sa svakim oružjem ako ga digneš na max. Spellovi i armor setovi isto vrijede za određeni build, a ako nije za tvoj, što je skroz legit jer ima 10000 kombinacija, imaš respec koji ne košta previše pa si složiš što želiš. Zašto očekujete da igra ima jedan smjer kao većina open-world igara, i onda se bunite jer svaki item nije baš za vas? Ne kužim.
Tako da ne vidim uopće kako je argument validan niti logičan, jer apsolutno nije istinit. Sve je stvar što ti zapravo želiš i očekuješ, a čini mi se da nisu svi baš shvatili kak pravi RPG funkcionira. U tome i jest čar, ništa nije beskorisno jer uvijek s tim možeš napraviti neku kombinaciju ako malo istražiš u kojem smjeru to može ići. A završetak nekog questlinea daje super stvari, pogotovo setove koji su ako ništa totalno fora izgledom, a radi svega što sam pisao mogu se koristiti ako želiš takav build.