milicevic87 elder8472 colossal weapone nisam baš nešto koristio prije novog patcha, pa ni nemam neki osjećaj koliko su ih buffali.
master_x Ruins Greatsword +10,dmg mu je 1250 na 61 STR kod mojeg lika.Brže se puni energija i brže zamahuje.A Waves of Destruction,je ubitačan.
elder8472 deathwish Solidan dmg, malo je broken bleed build. fensisuperstar Ocigledno svi bossevi koji imaju drugu fazu cim udu u nju instant death.
milicevic87 Tuhy Stigoh pred Grace kod Malenie... Da vidimo zbog čega takva fama oko nje 😊 Kad je središ, uploadaj video. Baš me zanima na koji način se ti, i općenito drugi igrači s njom bore.
Tuhy Jebem joj majku mrtvu... 😩😩 Ovo healanje je baš kurvinski. kauboj Kakav build imaš trenutno Vukal sam screenshot iz ps aplikacije,, valjda se ok vide statsi
Tuhy A znam, Arcane sam počel relativno nedavno dizat, nisam se nit baziral na blood build. Ma, lagano ju učit. Jedino izgleda da štit ne koristi ničemu s obzirom da me praktički ne smije taknut.
elder8472 Tuhy Bilo koji stit imas heala se kroz njega isto. Radije roll unatrag. A kod onog njezinog specijala samo pod nju odi ili kad je u zraku je skini dolje slicno ko lady butterfly u sekiru
kauboj A gle, moguće ju je i sa lvl 1 likom ubit da se razumijemo tako da možeš i sa bilo kojim buildom ali sad kad se upoznaš sa njezinim napadima baš me zanima hoćeš li respecat u neki drugi, baš konkretan build ili ćeš s ovime do kraja. Ne znam jel koristiš summone ali ovdje definitivno osjetiš koliko znače. Štit i dalje može blokat iako se heala, ali možeš ju s njime i parryat pa sad...
foggy elder8472 A kod onog njezinog specijala samo pod nju odi ili kad je u zraku je skini dolje slicno ko lady butterfly u sekiru Skinula je ona mene, i onda se igrala s mojim lešom još par naraštaja mojih sljedećih leševa.
Tuhy elder8472 A kod onog njezinog specijala Štit blokira taj dio, jedino se heala, kuja. Roknuo prvu fazu, u drugoj malo podivlja 😄 Da nisam naišo na vaše komentare da fight ima 2 faze, popizdio bi nakon kaj se opet digne. Bez Asha zasad, pa dokle ide.
elder8472 Tu mozes pristupit na vise nacina. Mimic tear ili koji drugi ash, po meni mimic je najbolji za nju. Ako imas river of blood razvalit cete ju. coop tu je lutrija koga pozoves jer ak je netko tko nezna samo ce je hilat. solo parry ( e za to moras jebacki znati tajminge ) solo sa bleed buildom i visokim poise ( tako kako sam ja ) Uglavnom kad krene druga faza kad rukne dole i rasiti ono sranje fuckaj rot build up udi nutra i skrsi ju.
foggy milicevic87 Baš me zanima na koji način se drugi igrači s njom bore. 57:35 Phase 1 1:00:25 Phase 2 Ja sam samo išao u bulju, i prošao kroz nju.
kauboj foggy S tim mačevima ću i ja probati, za sad su mi super samo još nisam odlučio štit ili ne. I da, ovaj put bez summona, nadam se da ću joj moći dovoljno brejkat pose.