Neznam kako je nekima, ali meni je jako raznovrsna igra. Krenuo sam sa longswordom i malim shieldom, prešao na bolji longsword, pa našao greatsword, njega upgradeao, pa sam claymore dugo koristio i upgradeao, pa našao sword of night and flame, zbog kojeg sam respeccao lika da ga mogu koristiti, uz veći faith i int sam i magic napade počeo koristiti. Kasnije našao i dvije katane koje skaliraju sa faithom. Počeo dualwieldati katane i bleeg build isprobavao. Pa sam dobio blasphemus sword, koji sam do +9 upgradeao da bi mi to postao main weapon jer ima baš *eben weapon skill.
Nedavno sam sa malog shielda na greatshield prešao i njega upgradeao, tako da mogu tankati i najjače udarce.
Igram i usput nalazim razne ashes of war i i spirit ashes. Kako igra odmiče, ja mijenjam spirit ashes i war ashes po potrebi, ovisi kakav je boss, šta meni leži i šta dobro djeluje protiv bossa.
Također armor i talismani, mijenjam armor i talismane ovisno po situaciji u kojoj se nalazim.
Jednostavno da duže izdržim i da me boss ne one-shota.
Neki mobovi, poput onih kameni u rudnicima ne možeš ni ubijat efetkivno sa mačevima, pa za takve dobro dođe neko tupo oružje poput hammera ili onaj morgenstern.
Sinoć našao još jedan legendary greatsword. Fali mi još par bodova u faith, pa ću 2 legendary greatsworda dualwieldati.
Uživam u elden ringu više nego u bilo kojoj from softwareovoj igri.
Eh sad, da li bi se trebalo u igri moći pecati, s torrentom ići na utrke i ulaziti u ljubavne afere da bi nekome igra bila raznovrsna?