Miro
Mislio sam napisati svoj review pa tamo sve reći ali o tom po tom, ako mi se uopće bude i dalo.
Ali ono što sam mislio reći je da je balans stvarno u kurcu, npr. cijeli ovaj dvorac/grad Ephael je stvarno super dizajniran ali mi ga nenormalno kvare neprijatelji. Kako mi možeš ispred gracea stavit praktički bossa (onaj veliki rot što bude obično kod minor Erdtree) uz 2 žešća oklopnjaka? Odeš dolje, ,a tamo 4 (mislim da sam izbrojao 4 u bezglavom bježanju) one krakate nemani iz horrorar što mogu biti boss/mini boss same po sebi a njih su po 2 odjednom ej. Bježiš od njih i utrčiš u sobu a tamo 3 ona kristalna levata koji su, opet, čak bossovi u jednom dungeonu. Zašto to evo, jel to potrebno? Nije problem protrčat i jednom-dva put zaginit dok kupim sve iteme okolo ali brate šta, zašto, zbog čega? Jel mi može netko objasnit zašto je taj dio dolje toliko prenapućen prejakim neprijateljima? I nije to jedini takav dio koji sam do sad vidio, dok su neki dijelovi baš ono laganica i fino se igra.
Dalje, opet što se grace tiče, negdje imaš na svakom koraku, npr. kakva je ono glupost pred krajem Leyndella gdje su gore doslovno jedan za drugim grace, bez neprijatelja između na 15 sekundi trčanja jedan od drugog? Dok se negdje probijaš ko idiot kroz hrpu neprijatelja a grace nigdje (eto taj
primjer skroz gore), a kad ga nađeš čuva ga boss ispred tebe. Pa super.
I treće, ajde što su glavni bossovi teži, to razumijem. Ali brate ovo mi se čini kao da trebam imati odgovarajući build da ovo preživim ili PUNO sreće jer:
a) da uopće ne napravi taj napad jer najčešće ga radi na 50% hpa, nekad tek na 20-30%
b) da ludom srećom izbjegnem/preživim (tko mi ovdje kaže da se radi o skillu, zahtjevam video dokaz gdje će to preživjet barem 5 puta za redom, u suprotnom ću ga nazvati pogrdnim riječima)
c) promijeni build za samo taj boss fight (build koji me 50-60 sati do sad izvrsno služio), što znači da je dizajn fajta smeće što i je, isključivo zbog tog jednog napada.
E sad to što ja ovako serem će se činiti kao nalet rejđa ali nije, hladan ko špricer sam umro milijardu puta jer se ne sekiram ni najmanje kad znam da je čisti bullshit u pitanju. Na nekim drugim dijelovima igre mi je došlo da razbijem kontroler ali na ovom bossu nije pao ni jedan boganer, toliko o tome.
Isprobao i dual wield katane, i single katanu i single katana sa štitom. Sa svakom od te 3 opcije sam probao kad priprema napad i rolati se, i bježati, blokirati i kroz apsolutno sve prolazi. Pokušao sam ju i udarit dok priprema napad u nadi da će ju staggerat ali ništa niti sa jednom od 3 kombinacije ni sa light ni sa heavy napadom. Također sam i vjerojatno i više nego dovoljan level budući da sam prekasno skužio da sam promašio ovo područje.