Evo biznisa za naše konditore !

Mali podsjetnik za sve, sigurno vec znate ali za one koji mozda neznaju, END ja stat koja podize equip load, nije vise STR kao sto je bilo u network testu.

densetsu jos neznam, Prisoner, Hero ili Prophet. Vjerojatno cu promjeniti misljenje jos barem 100 puta 🤣

U testu sam igrao sa enchanted knight-om, a kolko vidim to je sad prisoner ili pak vagabond. Jedan od tih dvoje ce bit

🙂
😁
1 / 2
Ajmo petak

Na par sekundi, dok sam mislil da je stvarno sam psovo ko vrabac na ove skip kartice.

De zamisli da to ponude... I de zamisli da netko sa foruma to kupi... Pa krvi bi mu se napio

Tuhy na playable jesus i na bloodborne pc beta sam već htel trazit preorder button. not gonna lie.

Lagano se to preuzima...

1 / 2

Centurion
      Nah, imam drugih planova za build 🙂 Ovaj put malo drugacije nego u ds1,2 i 3

ne znam jel netko postao ali Myazaki je promijenio dizajn greatsworda
      @Kaiserus jel ti poznato 🙂?

Ajd' novi sam ovdje, registirao se samo jer vidim da svi veseli oko ER. Igram njihove igre od Demon's Sousla, pa tako negdje jedno 12 godina. Imam 10k sati sveukupno u PvP-u i jedva čekam da izađe ER, kao i mnogi drugi.

Igrao sam CNT i bio je odličan, ne znam koju ću klasu odabrati. Zanima me kako Moonlight GS izgleda, pa ću min-maxati na bazi toga. Nadam se da je sličan kao Bloodborne, znači više sleek i slim. Ako ne to, onda UGS build jer:

Ja čekam fizičku kopiju sa Zero.gamesa, čuo se sa njima i uvjeravaju me da šalju igre u četvrtak a u petak bi se trebalo špilati već naveliko 😄

otkazao sam ipak kolektorsko izdanje, ne dam tolike novce za toliko malo po meni, uzeo sam ovo launch izdanje i sasvim ok što se dobije, figuru ako baš budem htio lako kupim poslije na ebayu