Elden Ring
- Uređivano
master_x nije toliko tesko balansirati koliko se cini. Igra ni ne treba zahtijevati od igraca da bude lvl120 i 90h u igri da vidi kraj.
U open world igrama treba biti da je na tebi hoces li si olaksati ili otezati igru, tako sto ces ili grindati da bude lagana ili ne i sam si otezati.
Meni nije normalno da i nakon gotovo 80h sati u igri postoje likovi sto boss sto non boss koji te 2 shootaju. To je bullshit i losa balansiranost.
Naposljetku ne razumijem kako nekom moze smetati sto se netko overlevelira i cruisa kroz igru?!
Sta nekog boli uvo kako ce drugi igrati.
Tko hoce Challenge, nek ide od bossa do bossa sa minimalno grinda i taraba.
Ovi 2 phase bossevi neka mi polizu oba jajca. Eto toliko
Znači ovaj kod je sve što sam ikad htio od ove igre! Frend i ja igrali danas nekih 2h sve skupa sa 0 pucanja veze i sa skroz stabilnim iskustvom. Jest da ima bugova ali co-op sam po sebi radi savršeno. Ja igram Astrologera a on Vagabonda i evo riješili prvog bossa gdje je mene ispičkaralo i on ga je uspio srediti dok sam ja cijelo vrijeme bio spektaror te kad ga je pobijedio ja sam se spawnao na zadnji site of grace I skupio svoje rune i nagradu nazad. Doslovno se joinaš frendu bilo gdje i bilo kad i što je najbolje progress ostaje u potpunosti!
Prvo relativno razocaranje. Rijesio cijeli onaj poison dvorac, ali ostao malo razocaran bossom. Mislim da ovakva lokacija zasluzuje bolje i vise. Neke vizure su jednostavno prekrasne, a boss fight dvorana je top notch!
- Uređivano
Nakon što se @fensisuperstar ponovno radno aktivirao,ova tema je mrtva
Danas stigao patch 1.05 -
master_x jebiga nema se vremena za elden ring sad radim po čitave dane, i pišem "nešto"
@DarkPunisher evo da odgovorim ovdje.
Palio sam PC 2 puta u 15 dana. Jednom da platim racune i danas odigrao malo Elden Ring
Ide sporo jer zaista nemam vremena, ali pri kraju sam sto se tice regija. Znao sam sto me ceka i planirao sam ovo razvuci tijekom ljeta. Sad uskoro krece godisnji, pa cu malo ozbiljnije gamepad u ruke
- Uređivano
Navali narode
- Uređivano
Moram priznat da mi malo dosadio Elden Ring, kaj se nije desilo ni sa jednim DS ili bloodbornom.
Sad cekam DLC, a za to vrijeme na Destiny 2.
master_x Pa i nije nešto teška kad ih je 33% igrača sredilo.
Tih 33% su veliki fanovi serijala, oni bi je sredili, makar tjedan dana zapeli na njoj .
FromSoftware: ‘Elden Ring’ Development Continues, New Game In Final Stages Of Production
Odrađen i NG+. To je to. Sada ide u ladicu sve do prvog dlc-a ako ga bude.