Završio Elden Ring prije koji dan. Utrošio sam oko 280 sati te sam na kraju bio Lv 202. Što reći nego magnum opus FromSoftwarea, najigrivija i najpristupačnija soulslike igra. Prepoznatljivi sustav borbe, hrpa oružja i magija kao i razne mogućnosti olakšavanja igre ukoliko se na taj pristup igrač odluči. Istraživanje svijeta i otkrivanje nepoznatog mi je bilo najveće zadovoljstvo kao i sam fajt (koristio sam primarno katane). Eventualno bi se moglo prigovoriti reciklaži nekih bossova i sličnom dizajnu katakombi/tunela/spilja (ali i oni imaju neke zanimljive varijacije), no to nimalo ne kvari ukupan dojam. Uglavnom, Elden Ring mi je uz Breath of the Wild najbolje gaming iskustvo u zadnjih, pa mnogo godina, doista superioran naslov. U ng+ ipak neću tako skoro zalaziti, a svakako iščekujem barem jedan dlc, pa ako iziđe day-one kupnja je neupitna.
Elden Ring
Deeproot Depths... Pa koliko lokacija ima ova igra!?
- Uređivano
Kako melje teta Malenija
- Uređivano
foggy izuo sam se i nezavrsio igru.
Od sada kada vidim open world, odmah idem na how long to beat i vjerojatno odustajem prije nego pocnem. Bas smara igra kako satnica odmice jer development price i likova ne postoji da me drzi toliko dugo, a sami gameplay i exploring postaju nakon silnih sati vrlo repetitivni i predvidljivi.
Steta, a dosao sam do onog zlatnog grada i bas sam mogao zavrsiti, medjutim bio sam 4 ipo tjedna na godisnjem i nisam taka igre i sada jednostavno vise nemam volje nastaviti.
Igra je odlicna, to je tesko osporiti, ali ocito nije bas moj cup of tea...
Već 3.5 sta me jebe Elden Beast i onaj kurac prije njega. Koja je ovo pizda materina? Tu ste se raspidali o Melaniji, jebote led, nju sam riješio za 10min.
Znači lud sam, htio sam samo završit igru. Ovo nisam očekivao nikako.
maverick Bas smara igra kako satnica odmice jer development price i likova ne postoji da me drzi toliko dugo, a sami gameplay i exploring postaju nakon silnih sati vrlo repetitivni i predvidljivi
Ovo je i mene počelo mučit nakon nekih 80h, al sam pregrmil i nastavil dalje.
Kolko god je odlična, tolko može i dopizdit.
Sreća pa me brzo prošla ta faza.