milicevic87
Bleed je općenito, sa bilo kojim oružjem, sigurna go-to taktika za bossove sa previše HP-a.
Recimo, probao sam jučer Maleniu 2 puta, oba sam se teleportirao van arene jer mi se nije dalo. Naime, prvo Radahnovi mačevi na +10 i Fingerprint štit na +20, soaka njezin bullshit napad ko da je ništa ali isto tako i ne radim nikakav dmg pa je borba bila predugačka da bi mi se dalo još 5-10 minuta mačevati (iako izbjegavam praktički sve osim tog napada, i taj napad je dovoljan da se nahila za onoliko koliko joj dmga napravim ranije).
Okej, vidim da za Rivers of Blood nemam statse niti planiram respecat osim ako baš ne bude išlo, uzmem Uchigatanu na +18 i štit i ajde, to je već nekakav dmg kad bleed proca ali sad nema onog lijepog staggera kao kad ju poklopim sa colossal swordom. Ništa, teleportiram se opet van jer će katana morati na +25 da ne bi taj fight trajao 10+ minuta.
Tako da mislim da ću obaviti Farum Azulu pa tek onda pred sam kraj/na kraju na Maleniu opet, čisto zbog toga što mi trebaju Godskin duo zbog smithing stonova da eksperimentiram sa oružjima. Možda probam i neki drugi efekt, zbilja ne želim ovaj colossal sword run kvariti sa bleedom kojeg sam se naigro pa makar to bilo i za samo jednog bossa.
Čini se zanimljiv Blasphemous Blade ali nemam statse za to. Ili možda 2x colossal sworda a na jednom Bloodhound step jer štit stvarno krade previše dmga.