Ako From Software i izbaci next-gen igru vjerovatno će izgledati kao last gen. Nisu oni nikad isfuravali neku nabrijanu grafiku ili iskorištavanje hardvera do maksimuma. Ono što oni rade su dobre igre. Iskreno platforma na kojoj izađe mi je potpuno nebitna jer čisto sumnjam da to njih išta "koči" u naumu i kreativnom procesu.

Bloodborne je graficki slaba igra, a meni jedna od najljepsih ikada. Grafika nije bitna, bitan je artstyle, gameplay, world i lore, a sto se navedenoga tice, uopce ne sumnjam u From.

Bloodborne je imao dosta dobru grafiku, taman kakva treba da pokažu željeni stil i pređu na next gen. Ako baš pričamo o njihovom low pointu, Dark Souls 2 je izgledao apsolutno jebeno odvratno. Brutalan downgrade, odvratne performanse, neinspirativan dizajn... baš fuj.

Treba im next gen za open world igru, prevelik im je to zalogaj nakon njihovog klasičnog dizajna DS3 i Sekira.

BB je bio super grafički, ako zanemarimo činjenicu da je frame pacing bio u kurcu i da je samim time bio muka za oči ako se igra na duže vrijeme. Uz DS1 i DeS to su njihove igre koje sam igrao na konzoli i sa svakom novom igrom podsjećaju me zašto je zapravo najbolja platforma za Fromove igre PC.

Super artom, ne i graficki. Ne treba se zaludjivati. Iste godine je izasao Witcher 3 koji je miljama ispred, kao i MGSV. Meni je Bloodborne masterpis nulte kategorije, ali modeli likova, teksture niskih rezulocija itd govore za sebe. likovi nemaju ni vraziji lip sinc i imaju manje poligona nego late ps2 games. framerate nije grafika, kao ni spora ucitavanja, tako da to nije relevantno kada govorimo o grafici kao grafici.

Došao sam samo ponovno reći da mi je BB i dalje njihova najlošija igra. Malo hejta prije nove godine 🙂

Negdje sam čitao da su se Dark Soulsi prvotno trebali zvati Dark Ring ili tako nešto, što je ass-ociralo na određene otvore pa su promjenili 😃 Elden Ring on the other hand, uopće not inappropriate.

foggy Došao sam samo ponovno reći da mi je BB i dalje njihova najlošija igra.

vidio sam ovo, samo da znas, tako neces dobit moju ljubav

viper89 vidio sam ovo, samo da znas, tako neces dobit moju ljubav

Pukla je ona kad si popljuvao Nier i odbio 15 puta pivu 😛

Onii san zna, onii san razumije. Trust Viper onii san. #Viperjegamer

Zero #Viperjegamer

Novi banner je suprotnog značenja 🙂 Viper više ne igra.

Ček koji si sad ti? 😃

Možda bi bilo pametno da se vratimo u topic.

Bloodborne je imao super grafiku kao i stil. Sekiro je recimo grafički puno slabija igra od Bloodborne-a, s tim da je to nešto daleko od ružne igre.

From nezna nista drugo napravit, nego reciklirat jedno te isto po razlicitim kulisama. Nazalost...

chono7 From nezna nista drugo napravit, nego reciklirat jedno te isto po razlicitim kulisama. Nazalost...

From može radit što želi s kvalitetom igara koje izbacuju. Može bit najružnija igra stoljeća ali to uopće neće biti bitno. Niti je ikada bilo.

Nazalost ne govorim o izgledu Foggy.

Pijan sam ne slusaj me

Foggyjev primjer ću da sljedim. Sitno brojimo, pa dižem čašu merlota iz 2013 (heh) za još budućih Fromovih jeftinih reciklaža. Japanci ste, al ste naši.