Eto, da sam iz Zagreba kao što nisam, popio bih kavu s mlijekom. Ali bez mlijeka i bez šećera. Baš ću pogledat kod bivše na tavanu jesu svi pisočasi nazočni ili sam neke prodao. Zero, napij se mlijeka i za mene.

Eto, da sam iz Zagreba kao što nisam, popio bih kavu s mlijekom. Ali bez mlijeka i bez šećera. Baš ću pogledat kod bivše na tavanu jesu svi pisočasi nazočni ili sam neke prodao. Zero, napij se mlijeka i za mene.
hahaaha. hvala sto ces pogledati :)

Zero, napij se mlijeka i za mene.
Nisam baš u prilici s obzirom da ni ja nisam u ZG-u...barem trenutno. Ništa, kad dođem doma (a to neće biti ovaj tjedan), mogu poslikati kolumne, ako me već netko ne preduhitri. Budem te u tom slučaju PM-ao, Milky.

Zero, napij se mlijeka i za mene.
Nisam baš u prilici s obzirom da ni ja nisam u ZG-u...barem trenutno. Ništa, kad dođem doma (a to neće biti ovaj tjedan), mogu poslikati kolumne, ako me već netko ne preduhitri. Budem te u tom slučaju PM-ao, Milky.
hvalaaa. ne znate koliko se vec zivciram s ovim!
tko prvi dobije litru mlijeka, ili kakve ste vec imali prohtjeve xD

Imam ja sve gejmplejeve. (Valjda? Znam da mi fali par PSX-eva...) Imam i skener blizu. 

Je li tražiš neku specifičnu kolumnu ili samo pokušavaš digresijom doći do onog legendarnog broja PSX-a sa Hentai temom?

Imam ja sve gejmplejeve. (Valjda? Znam da mi fali par PSX-eva...) Imam i skener blizu. 

Je li tražiš neku specifičnu kolumnu ili samo pokušavaš digresijom doći do onog legendarnog broja PSX-a sa Hentai temom?
stvarno. super. ne trazim nista posebno. htjela bi sve kolumne samo :)

stvarno. super. ne trazim nista posebno. htjela bi sve kolumne samo :)
Kad stignem pokoju skenirat stavim ovde onda. ;)

Samo da napisem da bi to trebao biti poklon za Bozic pa ono ako je netko vec planirao mi skenirat da ima u vidu taj datum. Hvala vam svima ♡♡

godina kasnije

Pozdrav...da li netko zna, gdje se mogu naci PSX casopisi u PDFu?? Ako je netko objavljivao, ili pojedini brojevi.. to bi bilo lijepo kada bi si netko dao truda za to 🙂...

21 dana kasnije

@samurai82 vjerovao ili ne, određeni brojevi PSX-a su dostupni u digitalnom obliku zahvaljući članovima srbijanskog EmuGlx foruma!

Izgleda da u Hrvatskoj ne postoji volja da se krene s projektom stvaranja kvalitetnih digitalnih skenova starih časopisa za videoigre.

@mpx ima li koji link za PSX-eve? Ja bi ih skenirao da mi nije pol njih raskupusano a pol izgubljeno. Čisto da se to riješi jednom za svagda.

Ovi Hacker demoi udaraju u srce. Kao da je jučer bilo...

Hvala ti od srca 🙂.. Sada sam stavio skidati pa cemo vidjeti 🙂...

Prvi broj PSX-a?!? Jebate. Bolesno. ;D

@mpx trenutno: Giphy - flying captain marvel GIF by Warner Archive

Linkaj koji stari Gameplay ako postoji. ;P

GamePlay nažalost ne postoji, osim ako ga netko od nas sam ne skenira (barem brojeve od 2002 - 2004).

Nisu hrvatski, ali sljedeća dva časopisa su zanimljiva

Službeni UK PlayStation magazin broj 1 (1995) = https://archive.org/details/Official_UK_Playstation_Magazine_Issue_001_1995-11_Future_Publishing_GB/mode/2up

Službeni UK PlayStation 2 magazin broj 1 (2000) = https://archive.org/details/ops2001/mode/2up

I za kraj,
tko zna njemački na https://www.kultmags.com/mags.php će pronaći zanimljive stvari za čitanje 🙂

Ja cu pogledati sto imam od gameplayeva, jer ih imam jako puno, pa cu si dati truda da vam udovoljim, ali to ce me kostati vremena 😛.. Alis ada ga i imam posto je korona 😛

Hah, ja imam skoro sve Gameplaye i većinu PSX-ova, ali nemam vremena ni povjerenja u ove neke radnje ovdje da to urade kvalitetno 🙁

Btw. @mpx svaka čast!