Izlazi 4.10. za PS4, PC i Xbox One
https://www.youtube.com/watch?v=BLWt9MQLVgU
https://www.youtube.com/watch?v=XvHGqvV0qRg
Izlazi 4.10. za PS4, PC i Xbox One
https://www.youtube.com/watch?v=BLWt9MQLVgU
https://www.youtube.com/watch?v=XvHGqvV0qRg
Djeluje mi odlično, osim što je kamera preblizu liku kad trči.
Nije da sam neki poznavaoc serijala, pa ne znam kak je inače, ak se može udaljit.
Izgleda užasno drljavo kad trči. Kao nekakva shaky cam koja mu je zabijena u guzu. Isto tako je totalni kontrast kad potrči svega ovoga što je prije toga prikazano u traileru. Prvo je sve nekog smirenog usporenog tempa, ovaj se maže u blatu, nekakvo šuljanje, sve tromog kretanja i popraćeno finim animacijama samo da bio postao neki drveni Marcus Fenix kad potrči.
I ono najvažnije, napucavanje po običaju izgleda tipično Ubisoftovski, što znači preko kurca odrađeno. Što mi je jebeno fascinantno da izbacuju igre gdje je pucanje ogromni dio gameplaya samo da bi bilo kompletno smeće. Provlače se isti problemi još godinama, isprazno napucavanje s minimalno feedbacka, baš papirnato i nezadovoljavajuće. Klasika gdje kad se triggera death animacija ili kad padne leš po podu već svi meci i općenito bilo kakav doticaj s tom osobom nepostojeći, jednostavno ta osoba sad postane neka free cliping zona. Jebote bolje je bilo dok su nepriatelji nestajali u dimu ili u zrak nego trpit ova amaterska sranja.
I ono najvažnije, napucavanje po običaju izgleda tipično Ubisoftovski, što znači preko kurca odrađeno. Što mi je jebeno fascinantno da izbacuju igre gdje je pucanje ogromni dio gameplaya samo da bi bilo kompletno smeće. Provlače se isti problemi još godinama, isprazno napucavanje s minimalno feedbacka, baš papirnato i nezadovoljavajuće. Klasika gdje kad se triggera death animacija ili kad padne leš po podu već svi meci i općenito bilo kakav doticaj s tom osobom nepostojeći, jednostavno ta osoba sad postane neka free cliping zona. Jebote bolje je bilo dok su nepriatelji nestajali u dimu ili u zrak nego trpit ova amaterska sranja.
Prvo bih ti postavio pitanje, kako znaš kakav feedback dobiješ od napucavanja ako si samo pogledao video? Može se recimo primijetiti da su hit boxovi loše kalibrirani ili neke čisto vizualne stvari kao nedostatak trzaja ako gledaš video neke igre, ali kako znaš da nema feedbacka? Kako možeš znati kakav je osjećaj napucavanja bez da si primio kontroler u ruke?
Razlog zašto to spominjem je vrlo jednostavan, jer sam uložio podosta vremena u Wildlands i imao je izvrsno napucavanje. Jer Watch Dogs 2 ima vrlo dobro napucavanje. Još je prvi Watch Dogs imao odlično napucavanje, a u Divisionu, koji je inače looter shooter, se osjeti težina oružja dok se puca. Imam osjećaj da nisi niti jednu igru odigrao i da se držiš kritika na Ubisoft koje su bile na početku ovog desetljeća.
Sada je problem što ti ne možeš doći do leša i potpuno ga uništiti? Znaš koliko igara ima nedostatak kolizije leša i oružja? Jako, jako puno. To što ti tvrdiš da je amaterski odrađeno je samo tipično internetsko cjepidlačenje u kojima se mora od buhe raditi slona.
Igra izgleda obećavaju no sa Uboisoftom se nikad nezna.
Ako netko želi isprobat,imam još 3 slobodna slota za Invite na Ghost Recon Technical Test za PS4.Isti će se održati od 26.07 do 29.07.Trebate imati Uplay račun povezan sa PSN računom te trebamo biti frendovi na PSN-u ;)
Moj PSN ID : MaXXSt0RM
Uplay ID
Ako netko želi isprobat,imam još 3 slobodna slota za Invite na Ghost Recon Technical Test za PS4.Isti će se održati od 26.07 do 29.07.Trebate imati Uplay račun povezan sa PSN računom te trebamo biti frendovi na PSN-u ;)
Moj PSN ID : MaXXSt0RM
Uplay ID
Može, ako imaš viška. Imam te na Uplayu i na PSN-u. :) Hvala :)
@flipper
Eto saće samo što nije.
Čak nije ni puno
Je li još netko dobio?
@fenix
Može se to dijeliti pozivnica ili?
Dobio sam ja kod za PS4 koji ne radi, tj., koji je već iskorišten. Kontatirao Ubi support. 24 sata nema već odgovora. Mislim da možeš poslati invite trojici prijatelja koje imaš na Uplayu. Preko Uplaya...tako je bilo dosad za svaku betu njihovih igara.
Trebalo bi moći ako si dobio
elsanelsan75 mi je nick na uplay pa ako to mogu rado ću nekoga dodati.
Niti 29 sati poslije, UbiSoft i dalje nije riješio moj problem s kodom. Kakve legende.
Igra tko?
Ja došao sa posla i palim pc i krene update windowsa i evo traje i traje i nikad kraja. Da čovjek poludi ? Baš me zanima kako izgleda igra i ima li onoga gušta kao wildlands. Bem ti windowse
Evo napokon se igra ? Nakon dugog update windowsa slijedio je update uplay pa update same igre i napokon krenem crkne gotovo novi xbox bežični kontroler. Riknuo sam. Sa 1080 8gb i ryzen 5 jedva nekako naštimao stabilnih 60 fps na 1080 i very high. Moguće da ni ja ne znam najbolje to namjestiti, ali ima vremena. Osjećaj kad bacim granatu fenomenalan, baš grune brate dragi da sam ih odmah sve pobacao iz gušta hehe. Mene u ovoj igri jedino brine ta praznina, u boliviji je barem bilo naroda okolo, a ovdje ako se ne varam nigdje nikoga.
Ima li netko kod ili kakav invite za betu za PC?
Uplay nick je: Tony098
Koliko sam čitao dojmove do sada, Ubisoft je igru pretvorio u loot shooter. A survival elementi su na kraju potpuno marginalni.
Možda je i bolje da ne izdaju novi Splinter Cell.
Ima li netko kod ili kakav invite za betu za PC?
Uplay nick je: Tony098
Imam ja 3 pozivnice. Poslao sam ti na Uplay friend request, pa javi kad prihvatiš da ti pošaljem.