Nakon hrpe odigranih mečeva danas na PC-u ovo su moja zapažanja:
- nije mi više baš tako impresivno kao kad sam prvi put probao betu na PS4 kad sam bio baš oduševljen
- pucanje "from the hip", dakle bez ciljanja, nema baš nekog učinka. Mislim da sam na taj način ubio valjda jednog lika. Meci kao da lete u krug od 45 stupnjeva od onoga gdje držim uperenu pušku.
- claymore je gotovo pa nemoguće izbjeći ako naletite na njega, bez obzira koliko brzi bili što daje kamperima veliku prednost
- killstreakovi su ovako na prvu fino balansirani i ne gube se ako npr. osvojite jači, a ovaj slabiji niste iskoristili
- mape mi nisu nešto. Više manje sam pohvatao lokacije, gdje se što nalazi, gdje koji put vodi i stvarno su mi onako meh
- mape pogodne za sniper igrače po meni nema
- vrata su odlično izveli. Možeš ih otvorit normalno pritiskom tipke, možeš ih probit u sprintu i možeš viriti s puškom kroz njih i malo ih otvarati
- nekakav čudan lag mi se događa gdje ja u svojoj kameri kad npr. bježim u cover vidim cover tj. stigao sam se sakriti, no svejedno poginem, a kad gledam killcam prikaže mi kao da uopće nisam stigao u cover.. čudno
Anyway, zadovoljan sam, no definitivno ne kupujem day one, nego ga bude popust.