milicevic87 Ja jucer skinuo warzone da isprobam na novom laptopu. Danas nakon posla htjeo opet malo igrati . . . update 22GB . . . Start - settings - apps - cod warzone - uninstall
wooddiebone Treba odvojit Warzone u posebnu temu. Svaki put kad vidim da tu ima pistova pinadam se da neko piše o ovoj kvalitetnoj igri.
wooddiebone Jel se meni čini il su ovi debili napravili automatsko random prebacivanje u Warzone lobby iz Modern Warfare lobbya?
DarkPunisher Ne znam ja sam igru izbriso da se odmorim malo od sweaty lobbya, svaki match koda igram pro ligu jebote
Soul DarkPunisher Pametno, sbmm je totalno u k. Ja neznam kad sam zadnji put naletio na nekoga tko ne zna drzat pusku, sve puno pro igracina -_-
milicevic87 450 sati, 6000 killeva. To je svakih 4 i pol minute po jedan kill. Kako vam to ne dosadi? COD: Warzone je simulator skupljanja opreme.
DarkPunisher Soul bas odvratno, doslo je do toga da ni kad pobjedimo nisam zadovoljan. Svi skakcucu, klizu gadaju nemoguce..strasno. Dodem nakon posla malo da se zajebavamo, a na kraju sama frustracija.