Svakim danom sve više teasova, svake godine slusamo isto: "Biggest CoD ever, bla bla bla."Gotovo sigurno je da je ovogodišnji CoD upravo MW4. Zadnje što tome ide u prilog su tweetovi Roberta Bowlinga (bivšeg zaposlenika IW-a koji je imao veliki utjecaj u izradi po mnogima najbolje CoD-a - MW2) koji je očito u kontaktu s dečkima iz Infinity Warda. https://i.redd.it/py002ch416x21.jpgVideo teaser za MW4 ili možda MW2R? kako bilo, očekujem da ovaj CoD bude prekretnica serijala na bolje. U trenutku kada sam prvi put čuo da se govori o MW4 moram priznat da mi se nakon neznam koliko vratio smješak na lice na spomen Call of Dutya.Znam da to više nije stari Infinity Ward i da su izbacili smeća Ghosts i Infinite Warfare (dobre kampanje, katastrofa MP) ali iskreno imam osjećaj da će ovo bit prava stvar, pogotovo ako Robert ima umješane prste na ovom projektu.Novi CoD samo što nije otkriven, budući da ga skoro pa uvijek najave baš u petom mjesecu. Držimo fige da se Modern Warfare vrati u velikom stilu!

15 dana kasnije

Novi CoD zove se samo Call of Duty: Modern Warfare i tretiraju ga kao blagi reboot serijala.

Reveal sljedeci cetvrtak.

@weky je vec napravio preorder. GOAT

Imam neki dobar feeling oko ovog CoD-a. Nadam se da ce IW uspjet vratit CoD medu top FPS-ove kojih danas nazalost stvarno ima na kapaljku. 

Prica se o nekoj kampanji inspiriranoj misijom No Russian iz MW2. Terorizam i kontroverze.

Spec ops se isto tako navodno vraca. Bas se veselim revealu u cetvrtak, cak sam i nahajpan. Lijepo je to rec nakon nekih 8,9 godina za CoD.

Dok god su uvik isti serveri igra če biti govno...

Tako je!

Usrani serveri i prastari engine. Igri nema spasa, dok se to ne promjeni.

Ja osobno sam jaaako rijetko imao problema sa serverima pa cak i kad sam imao 5mbit brzinu. Sad na 50 radi sve jako dobro.

Za engine se slazem, ali ne ocekujem da ce ove godine bit novi jer nema smisla radit novi engine za kraj generacije. Nadam se da ce next gen CoD imat novi engine i da rade duze vrijeme na njemu jer on se nemoze napravit u 3 godine razvoja kolko svaki CoD ima. 

Ono sto ocekujem su moderni setting sa pravim puskama, dobre mape, free dlc, mikrotransakcije svedene na minimum (eventualno kozmeticke prirode), izbacivanje specijalista u MP-u i kvalitetnu kampanju.

U cetvrtak cemo saznati vecinu i mislim da im je ovo zadnja sansa da privuku stare igrace nazad. Nemogu rec da se nisam zabavio u nijednom CoDu poslje BO1, jesam, ali ni priblizno ko doba CoD4/MW2/BO1. Blackout je jedino sto me drzalo na nekakvo duze vrijeme.

Bas me zanima jesu li stvarno promjenili politiku i u cemu je kvaka. Stvarno po leakovima zvuci predobro da bi bilo istinito.

Ova igra bi mogla biti čudo, odnosno nešto zbilja neočekivano od strane igrača, barem što se tiče priče. Malo sam istraživao.

Igrači uvijek kao najdraže misije u cijelom serijalu spominju All Ghillied Up iz MW i No Russian iz MW2. To su im bile temeljne točke kakvu priču igrači zapravo žele. Totalno surovu, mračnu, Heart of Darkness đir, bez uljepšavanja i američkog heroizma.

Priču za Infinite Warfare je radio Taylor Kurosaki, bivši zaposlenik Naughty Doga, a to se smatra najboljom, najkompletnijom i najorginalnijom pričom u cijeloj generaciji CoD-a. Navodno su ovaj put još bolje podebljali redove iz Naughty Doga, to je čak potvrđeno. Sad ide bomba. Nakon što je EA otkazao Visceralu Star Wars igru, u kojoj je Amy Hennig bila kreativna direktorica, mislim da se vrijeme savršeno poklapa da ju je stari frend i kolega pozvao, Activision dao bianco ček i da nas čeka Amy Hennig CoD priča. Ima itekako smisla, tim više što se nakon Viscerala Amy gubi svaki trag u njenom kreativnom djelovanju, što samo znači da radi na nekakvoj bombi o kojoj ne smije pričati.

Jos jedno genericko COD sranje u nizu. A vidi ovoga sto se uzjebo oko price u CODu aahahha

https://twitter.com/CallofDuty/status/1133776280065675265

Objavio/la: Chono7

Jos jedno genericko COD sranje u nizu. A vidi ovoga sto se uzjebo oko price u CODu aahahha

I jos jedan tvoj nepotrebni hejterski komentar. Pricaj sutra kad pokazu.

Solidan trailer, graficki me malo iznenadilo, no manjak BR moda meni je odma zacementirao zaobilazak ovu godinu. Blackout me bio razmazio dok sam igrao, pored toga mi nepada napamet igrat vise normalni MP u nekom CODu.

Isto, actually, izgleda zanimljivo. 

Ne očekujem nikakvu evoluciju, nisam ni nešto siguran da ću davat lovu, ali ne vidim razloga da bi pljuval bezrazložno. 

BO4 (Blackout) mi nije sjeo, na krvavo nedovršeni BFV mi nije ni na kraj pameti trošit lovu, bez obzira kolko dobar bio. 

Treba neka dobra pucaljka... Vidjet ćemo što će sa Destiny 3 bit. Ovo ide u razmatranje :) 

Vrhunski izgleda, sokiran sam opisima triju misija koje su bile prikazane youtuberima. 

Samo cu citirat jednog: "It will make "No russian" look like a Pixar movie". Strasno, al imaju muda ogromna i ako je ono sve istina cekas nas vjerojatno najtezi i najrealisticniji prikaz rata u igri. I ne mislim realno kao Arma u stillu gameplay mehanika naravno.

Ako ikog zanima sažetak odnosno opis demoa kojeg su ljudi vidjeli, al ne u tekstualnom obliku, evo video lika koji je poprilično detaljno opisao sve, baš ovaj lik kaj je reko ovo^^

Samo cu citirat jednog: "It will make "No russian" look like a Pixar movie".

Prvi CoD od MW2 koji me navlažio.

Naravno, igra se samo kampanja. Multi je smeće.

10 dana kasnije

Objavio/la: Weky

Ova igra bi mogla biti čudo, odnosno nešto zbilja neočekivano od strane igrača, barem što se tiče priče. Malo sam istraživao.

Hahahahaha ?