A sam si radio instalaciju?
Uglavnom, kod mene se radi o tome da mogu dobit 9 mjeseci osnovnog paketa za 35kn/mj ako imam svoju antenu i sam si to instaliram, znači dobijem od njih samo reciever i kablove valjda. Ako uzmem njihovu instalaciju onda je prvi mjesec 1kn a sve ostale 66kn/mj pa bi ja naravno ovu prvu opciju jer je 35kn/mj po meni ultra jeftino a i imam već antenu. Problem je naravno sve to instalirat, pokušavao sam nalazit te satelite preko raznih aplikacija ali ništa nisam uspio.
Ja sam odabrao i potpisao samoinstalaciju. Otisao na more, dosao instalater doma i sve mi sam instalirao (spojio kabel i provukao ga kroz par soba do TV-a). Poslije mi TCom pokusao sve to naplatit, ali sam im pokazao ugovor gdje sam potpisao da ne zelim instalaciju i odustali su.
U principu ti je sve to jednostavno instalirat. Problem je jedino usmjerit antenu, ali to ti uvijek netko moze napravit za par kuna. Ako se tebi da zahebavati, otvoris manualno trazenje u postavkama recivera i okreces antenu sve dok ti se ne prikaze dobar signal na TV-u.