Renda, nema smisla što braniš igru u ovom slučaju. Odi na EA forum i Twitter. Da, sjebali su i Anthem može sjebati konzolu. Imaš hrpu topica i priznanja da se to događa. Ja imam više sati u igri od većine vas s foruma, pa mi ne pada napamet braniti Anhtem za ovakvu gnjusnu pizdariju.
Ovo je sramota. Zajebali su i nek što priju izdaju patch da ovaj problem riješe.
Ne branim Anthem jer iskreno bas mi je svejedno ko bude kaj igral, ali za razliku od tebe ja sam cak i proucil malo tu glupost da igra “bricka” konzolu i trebalo mi je dvadeset minuta da vidim da su gluposti i da je par frajera imalo srece da su dobili refund jer su se eto nasli na valu hejtanja, da Sony vraca pare bez ikakvih pitanja?? Pa koliko dugo koristis Sony konzolu?? Da Sony ne izda apsolutno nikakvu izjavu da im igra unistava konzole?? Pa svaki headline svakog iole ozbiljnog sajta bi bili krcati da je to istina, ovo nije prvi put da imas takve naslove koji nemaju veze s istinom.
Svaka cast na pisanju ostalih vijesti jer vidim svaki dan da se jebacki trudis i pises najvise od svih, ali daj nekad malo na kocnicu.
https://youtu.be/90maNkw4CLo