Changes, changes!
Xbox igre u skoroj budućnosti definitivno postaju dio PlayStationa
Ubij me, al nije li isti Microsoft počeo zarađivati na svakoj prodanoj X360 konzoli već od 2008. godine kad inicijalnog gubljenja oko 120$ po konzoli od launcha 2005.? Meni to zvuči kao opravdanje za nesposobnost oko sekuritizacije ekskluziva za Xbox One. Da su na vrijeme to napravili kako treba, i Xbox One bi break even vrlo brzo. Sad nisam siguran jel je ili još uvijek prodaju konzole s gubitkom.
Ako je Xbox live nadišao sve i postao zasebni entitet neovisno o konzoli, ne vidim smisao da se radi iti jedan novi Xbox hardveraj. A kupnja studija i ovo sve dosad rečeno ide u prilog tome. Ili nek postanu 3rd party devloper i izdavač kao Sega.
Mislim da je Kinect bio glavni krivac za loš početak MS-a u slučaju XO. Očito sad vide širu sliku s fokusom na digitalni servis, ali ja i dalje u njihovom asortimanu trenutne ponude ne vidim više od par igara koje želim igrati. Znači platio bih mjesec ili dva taj Game Pass i MS je sretan već i s tim?
Ok, kad bacim računicu i dalje mi ima više smisla od kupnje još jedne konzole koja bi stajala u ladici 90% vremena.
Microsoft želi i tjt, to će se ostvarit, Sony će samo reći “naravno da može”?
Iskreno, super. Da mogu igrati Forzu na PS4 ne bih dao 1000 kn za Xbox One S 1 TB. Sony je imao bolju taktiku pa mi poklonio PS4 Pro. Znaju oni kome će.
Najbitnije je da Pass dođe na Souljine konzole.
Xbox igre u skoroj budućnosti definitivno postaju dio PlayStationaGledaj...ovo nije prvi put da se stavlja naslov koji zapravo nema veze s tekstom.
Gdje ovo u tekstu piše ili išta potvrđuje?
Mrzim što ovo moram pisati, ali FFA ne treba objavljivati svaki mogući "rumour" ili "vijest" koja se nađe na internetu.
Ako je kvantiteta bolja od kvalitete...super...ali ja to ne mislim.
Želio bi čitati kvalitetne vijesti, a ne ovakve stvari. Eto čisto onako iskreno.