Ja sam fan samsunga, Note serije, imo sam ih sve od Notea 3 nadalje(Note 7 je bio bomba) i stvarno nema mobitela koji ga moze zamjeniti(bar za mene). Samsung je jednostavno puno ispred svih ostalih sto se tice mobitela. Note je kao mobitel napredniji od obicne S serije i opremljen vecim ekranom i penom koji makar ne koristim cesto zna biti prilicno koristan. Na note si cesto instaliram stripove i serije koje mogu gledat dok negdje cekam. Radi posla sam imao 3 mobitela prije u isto vrijeme te sam ih dosta isprobao, HTC,Huaweii i ostale marke svakako imaju svoje plusove, ali najiskrenije mi je zao sto je propao Windows Phone, pogotovo radi toga sto je zadnja serija koja izasla(mislim da je 900) bila fenomenalna al je bila zapala u lose kritike svojih predhodnika.
Ovo je malo offtopic ali ne znam jeste culi da Microsoft navodno radi na novoj generaciji windows mobitela, sa kompletno novim OSom koji se navodno zove Andromeda. Nesto tipa kao mini laptop, return mozda na onu staru flip noki sa tipkovnicom i ekranom unutra.