prayer DarkPunisher Ček imaš 3090 i igraš se na 1080p? 🙁 Mislim ne treba te biti strah, razlika u veličini je dosta primjetna i grafa će ti svakako prodisati. Možeš otići do nekog informatičkog dućana i baciti oko kako to izgleda uživo, ali pri takvoj udaljenosti mislim da ti više ne treba
DarkPunisher prayer Da, imao sam dosta troskova ove godine pa cekam neke black friday dealove za monitor :/ U nvdia appu sam prebacio da mi prikazuje u 2k al znam da nije to to. Mislim da ce past ovaj tvoj gore do kraja godine 😃
Miro Picek Meni su na vrhu liste Zvuk top anc losiji ali nije mi toliko bitan cim malo karticu ocistim moga bi privuci Di si ih uzeo svijet medija ili sonus
fensisuperstar Kupio malom za rođendan. Bile na popustu 35 eura u tehnomagu. 7 godina jbt :-D Vrijeme leti.
Miro Picek Puknu i oni akcije Znan da je na px8 s1 bilo Njega san isto gleda ali uvik krivo vrime bilo za kupiti Sad je kazen on na listi i jbl partybox ultimate pa kad se kartica malo oslobodi cemo nesto ubosti
doctorfreak Zamjenio 9 godina star sony od 65"… Hvala ekipi s foruma na sugestijama i pomoći oko odabira 🙂
Tuhy Najljepše naslovnice ikad, nemrem ih se jebeno nagledati. Ako su ikad postojale knjige koje bih kupio samo radi naslovnice, to su ove. A još kad znam da je kvaliteta priča u njima u najmanju ruku istovjetna ovoj perfekciji na koricama… ‼️