Picek Kako je krenuo Black Friday na PS Storeu produžio sam PS Plus pretplatu i uzeo Metaphor: ReFantazio. @foggy nadam se da se nisam sjebao s obzirom da nisam igrao Personu i slično 🤣
sanzo Picek Metaphor na akciji je bio jako ugodno iznanađenje. Uzeo sam to i Stellar. Dovoljno za do kraja godine 😃
Picek solidmerlin glavni razlog da sam uzeo igru (osim vrhunskih recenzija) je soundtrack koji mi se čini bolesno dobar.
Brijac BEHOLD.. malo ću zaspamati sa slikama, ali vrijedi. Na kraju, kad sam već počeo pospremati kutiju slučajno skužim i ovo:
doctorfreak Brijac Moram priznat da si me razočarao. Već si popušio lovu. Zar ti neznaš da se ovakve limited stvari čuvaju tvornički zapakirane? :šala mala: Jebeno izgleda…čestitke na ulovu
Flipper famuluscaelum ja sam isto kupio i nisam pametan da li da ga držim u kutiji ili igram s njim… 😁
solidmerlin Flipper oženiš se i samo gledaš ženu 🙃 Joj i ja bi taj sivi a vec imam 2. A treba mi jedan ☺️
famuluscaelum Flipper Ma kakvo držanje u kutiji, to se treba ponosno displeyati… centerpiece u prostoriji
buz Dobio sam od buraza i od frendova bonove za Arenu za rođendan tako da me ovo koštalo samo 20€ što sam morao doplatiti. Možda sad i uspijem nešto odigrati od zaostataka. Uspio sam nešto malo jučer probati, radilo je dosta dobro.
wooddiebone Od kad imam gramofon, potrošio sam jedno 500 eura na ploče. Jebeni heroin. Evo zadnji buy. Naravno da su spigali ćošak na paketu 😩