buz [unknown] Mali je bio iz Istre. Uostalom, tko je više HC, mi koji smo odrastali na surovom zagrebačkom asfaltu ili vi tamo od Pule do Dubrovnika uz sunce, more, kupanje? Niste ništa očvrsnuli, pičkice.
fensisuperstar @[deleted] kralju jebeni alfa kurčina glavna omega jebač Došao kuci s posla vidim paket pitam mamu jesi platila poštarinu kaže plaćeno! Mali je sretan a za to kad dodjem u zg ima ako treba placam kurve svinje janjetinu!!!
fensisuperstar moschus ma znaju svi gdje zivim Ladno kuća mi u samom centru grada točno ispod 15 kamera.
fensisuperstar [deleted] mali ne da je sretan nego giga sretan @moschus ma haj maknuo sam video jos ce mi pol foruma slat mobitele. Nazalost u videu mi se prekinuo snimak jer ne netko zvao. Ali urlanje sreća pa je počeo "šest komadaaaaa tataaaaa iphonaaa tattaaaaaaaa"
moschus fensisuperstar ma haj maknuo sam video jos ce mi pol foruma slat mobitele. Zapravo si se nadao da ce doci pola foruma pa ce te gangbangati? Priznaj! 😃
fensisuperstar Fico Ionako mu je kamp za prikolice prijavljen na adresu. Dobro da sam to uspio fixat 😃
Fenix moschus ako se dobro sjećam, netko mu je na Google Maps stavio kuću kao adresu nekog kampa, pa su mu dolazili kamperi na vrata
fensisuperstar moschus kao što je rekao @Fenix netko je omašio jedno 5 km na karti i stavio našu kuću kao adresu kampa u google mapsu. Svako toliko bi mi ispred kuće stao neki kamper itd i mislim si brate što jebu ovi stranci stalno mi pred kuću parkiraju par minuta. Ne sjecam se vise tko je skuzio to ali uglavnom guglanjem svoje adrese dobio bi kamp u Maredi Nije bilo namjerno ugl. Netko se zajebo ali i najebo.
fensisuperstar moschus 😃 ne. tad sam već radio u kampu, i to druga firma skroz. Moj kamp je keva. jedva čekam da se vratim u svoj PC, sad 3 dana tjedno čistimo sa washerima bazen terase saunu i taj đir a 2 dana radim u kampu na rampi i 7 sati gledam anime jer nema nikoga. i tak ću negdje do 20.04 gdje idem na svoju lokaciju i tamo ću onda raditi na rampi, kao kontrolor i kao noćni repecioner i opet mjesec dana raditi laganini jer nema gostiju i onda umirati 3 i pol mjeseca 😃
fensisuperstar update: upravo sam dobio od Mikaelovog krsnog kuma Bubija 3 igre (pretpostavljam 3 jer sam srbin) Tales of Iron DBZ Xeno 2 i Dragon Dogmu: Dark Arisen koju sam već igrao preko steam sharea jedne osobe pa imam onak ulupano 148 sati xD ali mogao bi PT2.
klinjo Došlo u roku od dva dana s ozone-a. Sprdam se da igra izgleda koda je iz 2010., dobro, grafički tak i izgleda, al evo utukel 68 sati na ovaj talking simulator. Tek negde na sredini igre.