TITANXIS Raziel E moj gemini kućo prastara. Dok samnom chataš si fin a sad si brutalan do jajca. ! Ali fakat ne bi mi palo na pamet da je to neki usisalnik iako Rowenta kao brend izrađuje takve pizdarije. Zahvali se geminiju i šaljem mu pusu.!
ikral https://www.svijet-medija.hr/art/prijenosni-bezicni-bluetooth-zvucnik-sony-srs-ult10b-field-1-ult-mode-crni/122948 Prijenosni bežični bluetooth zvučnik SONY SRS-ULT10B FIELD 1 ULT Mode crni 84 eura sa popustom i boxnow slanjem, 24 rate 🙂
Raziel Kupio starcu za rođendan. Oduševila ga moja Eletta Explore, pa sam mu poručio Riveliu. U suštini ista mašina, samo što u kutiji ne dođe posuda za hladne napitke.
montoya Genesis stiglo na vrijeme Lijepo, al badava kad je banda nama odlučila otključati igru tek u 10 navečer 😒
HideooKoojima Nisam od onih koji smatra ženu za usisavač pa novi igrač kluba je X2 😊❤️ Idealan poklon za nju 😊 Ja mečku ona BMW 😊❤️ Akcijska cijena 46k Eura
doctorfreak HideooKoojima jbt x2, pa od sramote ženi ništa ispod x5 ne bi uzimao. I boja je za matore žene, danas ti mlade žene vole bijelo ili crveno. Ova boja ti je za bake… Slabo stari moj…slabo…