doktor1
Meni što jednostavnije, to bolje. Taj naslonjač za glavu i meni smeta jer bribližavam se ekranu ne zato da bolje vidim već ono kaj je na ekranu izaziva reakciju i akciju osim ak pasivno buljiš u ekran i gledaš neki video.
Pa i u autu mi smeta a kamoli na uredskoj stolici.
Jebate, u prometu moraš bit oprezan a ne da se ušuškaš što bolje i začoriš jednu rundu.
Ok, to ima funkciju kod naglog koćenja pa da ne otkineš si vrat pa neka je.
A ovo za tvoju stolicu.
Takvu skoro pa istu samo moja ima ljubičastu boju mrežice naslonjača i ručke za odmorit ruke su u obliku obrnutog trokuta a sjedište isto crno kao i kod tebe.
Našo je ja prije godinu i pol odbačenu samu na cesti pokraj kontejnera a potpuno je ispravana. Ljudi svašta odbacuju.
Ima samo jednu rupicu na sjedištu, valjda od pepela cigarete i to je sve. Očistio je i spremna za upotrebu.
Uzeo sam je najviše da joj skinem križ postolje i stavim na svoju stolicu čije postolje je još puno prije puklo.
Nije to baš full jednostavno ta zamjena, ustvari nisam nikad to radil pa ne znam jel bih kaj pritom potrgal ili ne bih pa sam ostavio tak, neka je.
Mogu je koristit kad zatreba i to mi je samo kad sam na kompu u sobi a to vrlo rijetko, sve rijeđe otkako sam si pilku gejmerski laptop pa ga postavim de hoću.