prayer Zero Ma 1440p, ne znam kakvo bi izgledalo sve na takvom monitori pri toj rezoluciji. Znam da je tipa 1080p na 27” kriminal
Zero prayer 32" s 1440p (ok, ovo je WQHD) je po gustoći piksela kao 24" na 1080p. Trebalo bi biti ok za igranje, mislim ono, na ovom drugom se i ja šlepam i sasvim je solidno, jedino što sam uglavnom na 120-144 fpsa/Hz…što je plus.: p
montoya prayer Iako im zvuk nije bio loš, bio sam se prebacio na Logitech A50X koji su za dvije klase bolje nego te. Odličan mikrofon, odličan zvuk i dock koji uvijek puni slušalice i služi kao switch između raznih uređaja. Koštaju duplo od Nova 7P, jel su vrijedne toga? Gledal sam malo o A50X i vidim da su na službenoj stranici na akciji. Nije veliki sale ali mislim da je 50€ sniženo.
prayer montoya Apsolutno! Razlika je drastična po pitanju zvuka, sad da li vrijede toliko to sam moraš procijeniti. No meni su osobno da uzmeš u obzir ove A50X duplo bolje od Nova Pro koje su još bolje od Nova 7. Jedino što ne valja je build quallity gdje moraš malo oprezniji biti snjima. Zero Hmm ovaj koji mislim uzeti je 34” ali vidim da ta 1440p paše https://amzn.eu/d/aCgLNFH
renda Stigel Apple Watch Ultra 3, koji upgrade naspram sedmice, cudo, napokon sat sa safirnim staklom da se ne moram lecat na svaki udarac. Jeben je sat.
renda Genesis ne pase mi onak, a imas doslovno opciju za orijentaciju krune tak da mi pase ovak bolje. Inace nosim na desnoj sat, ali sam si sjebo zglob nedavno, pa trenutno na lijevoj moram nosit, pa mi je prakticnije ovak.
montoya Ipak sam moral produžiti, zaigrala mi se FM, a ono zaključana… Ovaj, sad, Loaded nabil je cijene da je svejedno uzeti od njih ili M$ s konzole.
fensisuperstar @herc ovaj megabonk je 3 lajne čistog kokaina u svaku nosnicu sa dupeta od kurve i heroin u isto vrijeme.