TITANXIS Taku istu imam i ja. Već godinama samo od Whirpoola kupujem i to sa gornjim punjenjem zamazanih projektila.
Raziel 4mal Pod hitno baci zaštitu na njega, ne moraš na staklo koliko na te ivice. Mnogo su osjetljive na udarce, i jako je lako zgrebati boju s njih. Ovakvo si nešto na vrijeme uzmi i miran si.
lars82 prayer U ovih tjedan dana, moram priznati da je stolac jako udoban. Malo je tvrđi, ali ne smeta. Tjera me da sjedim uspravno za razliku od Markusa. S obzirom da sjedim po 8+ sati na dan to je veliki plus. Cijeli build djeluje jako kvalitetno za sada. Jedini minus koji možda to i nije je da nedostaje podešavanje dubine sjedala .
Kaiserus lars82 mene je @fensisuperstar odgovorio od gaming stolice za posao. Iskreno ne žalim što sam ga poslušao. A takvu kao ti sam gledao
fensisuperstar 1x Gleter 1x Špatula 5 kg knauf fugenfilera 1 kg emulzije 5 kg bio vapnene bijele boje 2 kg latex bijele perive boje 1x Krep traka 1x Veliki valjak 1x Mali valjak 1x Štap ekstentenzija do 2 metra skoro 80 eura. To sam uzeo za početak da nešto malo sredim kupatilo i ulazni hodnik. Trebat će mi jedno brat bratu 2 kante po 25 kg biovapna da sredim sve.
fensisuperstar Počastio sam sebe i @Kaiserus sa CRAB CHAMPIONS Kupio @Kaiserus Diablo 2R (iako blizzard nije jos uvijek odobrio jer im servis saka kurac) Kupio Alice Madness returns za 3 eura I dobio od @Kaiserus Spyro Trilogiju 🙂
Brijac Buraz mi donio još jednu iz Njemačke. Prva koju je donio ima tragova korištenja, a ova u mint stanju, ne mogu naći crticu na njoj. Valjda ju je bivši vlasnik uvijek držao u zaštitnoj torbici. Čak sam u njoj našao i 16GB karticu koju lik nije ni spomenuo u oglasu.
HideooKoojima Fasada gotova još ostaje travu urediti + pločice neke za van oko kuće i kocka ispred kuće 😊