Bolesno... kolko para?
1110kn u Adidas trgovini u ZG-u (tamo blizu Algoritma i onog hotela, nisam siguran kako se zove ulica).
Sad kad sam vidio te tenisice koje je SkyR3xX stavio sjetio sam se da bi i ja trebao pogledati neke nove za proljeće. Malo sam bacio oko u dućanima i online, i pretežito pikiram na Adidas tenisice (stvar navike) ali brate toliko ih ima da mi se jednostavno neda tražiti nove. Ove od Skyrexa sam isto vidio ali nekako mi se nije dopao ovaj dio s ''pločicom'' sastrane. A i držao sam tih par modela u ruci i jednostavno mi izgledaju dosta jeftino za tu nejeftinu cijenu. Nekako sad naginjem Skechers tenisicama jer sam čuo od dosta ljudi da su uvjerljivo najudobnije tenisice.
Meni se jako sviđa cijeli dizajn, a sama tenisica izgleda "jeftino" najvjerojatnije zbog tog "primeknit" dijela gore, ali meni je taj izgled odlican, malo sam se prošetao u njima, jako prozračno i nevjerojatno udobno. Jedine od Adidasa koje su mi udobnije su Adidas Ultraboost, ali mi se manje sviđa sam izgled, ali kad uspoređujem s Sketchers, sigurno bolje. Možda da isprobaš te Ultraboost ili neke od Nikea Air Force 1's sa flyknit dijelom gore, čujem da su ti novi modeli jako udobni i prozračni.