doctorfreak

Meni otvara instant :/ , probaj otvorit page u "incognito prozoru", ako ti onda otvori vjv. web browser cache-a treba očistit, ili možda probaj drugi web browser

fensisuperstar da sam imao šrafciger sa nastavcima.za

Odi u pevex ako možeš i kupi si onu multi tool bušilicu sa svim nastavcima jer sad je na 50% popusta, a trebat će ti za ubuduće sigurno. ja uzela neki dan jer bit će namještaja za mjesec dana, a zadnje spajanje koje sam imala je bio radni stol kojem sam probila stranicu jer sam šarafe od ladica lupala čekićem jer nije htjelo sa kacavidom jer je kut bio čudan, da sam imala taj multitool, spajala bi sat vremena, ovako sam spajala 4 sata.

• [deleted]

fensisuperstar Edit: i moram pobrisati.zidove od vlage jos malo. Tu mi je kod kreveta bio ormar

Nemaš ništa od brisanja, okreči sobu i stavi onaj za vlagu unutra, pogotovo sad prije zime, ako za niš drugo onda za zdravlje.

[deleted]

Može privremeno i sa onim sprejom za kupaone za pljesan, pobjelit će pljesan ali neće maknut. Ali se ne vidi i ne širi nakon sprejanja. Samo što je spavaća soba, i maleni spava odmah ispod a miris tog spreja je odvratan, može i pobrisat i preć bojom baš protiv pljesni, držat će mjesec dva.

[deleted]

oxi

Baš sam jučer riješio polovicu kuce. Dakle prvo nanijeti sredstvo protiv gljivica ima ih na bazi kisika a ne klor i nema mirisa.

Nakon toga sam pokrečio sa sipol fungicid bojom koja u sebi ima zaštitu protiv vlage i također nema mirisa.

I evo vec smo navecer spavali u sobi.

Malo je skuplje od klasičnih boja tipa jupol ali se isplati, ako radi ničeg barem radi mirisa.

oxi Odi u pevex ako možeš i kupi si onu multi tool bušilicu sa svim nastavcima jer sad je na 50% popusta

Imaš link?

Brijac nemam, ali imam sliku?

Edit: mogu poslikat cijelu stvar ako to ičemu pomaže

doctorfreak Ako je nastalo zbog kondezacije samo se prebriše krpom i ofarba običnim jupolom/poliflorom čim već. Ako nisu problemi ovakve prirode, onda može tako kao i ti. Ako pušta negdje, onda mu ništa pomoći neće dok se ne riješi uzrok.

oxi nemam, ali imam sliku?

Edit: mogu poslikat cijelu stvar ako to ičemu pomaže

Rekla si da je u Pevexu na akciji, a ja to ne nalazim pa rekoh možda ti možeš naći na webshopu.

Imate cesto u Lidlu te odvijac/busilice i posebno bitove, borere itd. Ja imam jednu vec par godina i radi odlicno, nasarafio sam vec hrpu toga a bome i izbusio. Naravno busilica nije u rangu udarne Makite ali za sve osim betona ce posluziti 😉

[unknown] ili je još uvjek, ili je bilo ili je trajalo do isteka zaliha. Ili je možda bila akcija samo u poslovnicama, ili samo u RI. Nemogu objasnit zašto nema na web shopu.

herc

To je pravi Sony Playstationov unučić, nema sumnje, ima isti pogled, ten i držanje, ne treba mu DNK provjera ali svom dedi neće ni do koljena bit. 😆

f_i_c_o Ako je ovo to što te zanima, steelbook je na engleskom, njemački Cover je samo na ovom kartonu u kojem igra dođe zapakirana.

Naručen i meni jedan primjerak! Ostalo je nešto para od poklona za rođendan, a gdje bolje od igre koja mi je obilježila zadnje 2 generacije a i šire <3 jedva čekam udahnut metal i ubacit igru unutra 😃

• [deleted]

Harry se vratio u hrvatsku.

Kako nikad nisam uspio kupit algoritmova izdanja prije nego su propali, sad napokon mogu skupit sve dijelove na hrv kako je Mozaik dobio prava za tiskanje.

Sljedeći dijelovi izlaze iduće godine

[deleted]

Već je stigo?

Pisalo je 08.11.

U svakom slučaju ga i ja nabavljam, nikad nisam čital HP knjige, a original Algoritam izdanja se prodaju po prevelikim cijenama.

Ja previše trošim na knjige u zadnje vrijeme… otvorili su Znanje u Westgateu i počelo mi je previše plaće odlazit tamo 😁😅😢