buz možeš sigurno sve 90-te igrati mirno na ovome. Di ćeš bolje?

Astronaut Starry Sky Projector

Oduvijek sam imao želju napraviti zvjezdano nebo na stropu jednom kada se uselim u svoj stan. Na kraju ipak nisam jer je preskupo i komplicirano.

Instagram mi je stalno bacao reklamu za ovaj projektor. 35 eura.

Odlučio kupiti i pokloniti ga nekom djetetu u široj obitelji ako mi se ne bude svidio.

Ipak ću ga zadržati za sebe.

Jako lijepo izgleda, da poseban ugođaj i super je kao ambijentalno svijetlo. Ne osvijetli prostoriju previše.

Nebula i zvijezde.

StarFox_N baci molim te link na PP. I meni se stalno pojavljuje. Mislio sam da je smeće. Bit će fora meni, a i sinu koji voli gledati takve pizdarije. Imam neku kao noćnu lampu što se uključi u struju, a gore projicira sliku nekog mede koji spava, pa to ovaj malac gleda kao čudo. 😃

Flipper Nije smeće ali nije ni nešto što će te oboriti s nogu.

Jednostavno da lijep ugođaj. Savršen za igrati Mass Effect.

Meni se sviđa.

• [deleted]

• Uređivano

StarFox_N imam isti, fora je. Oduvijek sam zelio sex pod zvijezdama ali zivim u smogom zagadenom gradu Ha-Ha-Ha

StarFox_N Može link i meni, baš sam razmišljao da si nešto ovakvo uzmem sad kad uređujem sobu

@StarFox_N Nadam se da imaš affiliate link jer si ubo zlatnu žilu s ovime. 😄

Ako Starfox nema affiliate link javite se meni na PP pa Vam pošaljem svoj refferal link. Nebula Robot je cca 18e preko linka i dobi se još popust.

https://netscroll.hr/shop/tehnicki-odjel/astronautlamp/

Evo link da ne šaljem svakome posebno.

Ali javite se larsu. Osim što je jeftinije ovo što on ima možda je i bolje.

Bwt koliko sam vidio ima veliki izbor tih projektora na netu.

Da se ne zaletite istražite malo i pogledajte recenzije.

Sigurno ima puno boljih od ovoga što ja imam.

StarFox_N

Moje je preko Temua. Nisam htio stavljati link u slučaju da ti imaš.

Stavim ja svoj link onda ovdje ako nitko nema ništa protiv, vrijedi samo za nove i oni koji nisu DL app još. https://temu.to/m/uvqup91ktxa

@Fenix - znaš što ti je činiti. Ako je tema o fritezama na vrući zrak digla forum iz mrtvih za random lurkere, zamisli tek promet kad se otvori ona o LED projektorima.

Btw. stara mi je za doma tijekom blagdana uzela vanjski projektor za 20 eura. Fora je stvar s tim ukrasima koje vrti na zidu kuće, ali nije mi nešto ne znam kako napeto. Ovo s zvijezdama na stropu je bolje.

ThomasAAnderson ljubomoran sam ko pes! 😀😀

To mi je jedan od životnih snova. Minimalno 15 dana, a rado bih i na 2 mjeseca pa prošao cijeli Japan.

Čestitke!!

Tzereen Hvala!

Konačno smo presjekli i odlučili otići, planiramo godinama. Ovo nam je vjerojatno zadnja godina bez djece, treba sad iskoristiti što više 🤣

ThomasAAnderson jel' možeš reć koliko košta sve skupa? Prijevoz i smještaj za dvoje? Ako je bed, može i na privat.

I da, slažem se. Treba si to priuštiti. I drago mi je kaj vam je ovo očito bila želja za oboje!

Kako me opako držala gripa zadnjih 5-6 dana, nisam uopće bio u stanju isprobati novi monitor, Samsung G7.

1440p rezolucija, 240Hz i još svašta nešto što je u paketu.

Mogu sada Battlefield igrati u 200 fps-a, osjećaj fluidnosti je "nema šanse da više koristim nešto ispod 200 Hz" 😃

Stavila sam ovo u play station temu iz nekog razloga Ha-Ha-Hah.

Dakle browsam neke pakete donjeg rublja, sve je super, paket od 5 za 12 eura, nema žica i spužava idealno za doma, taman što mi treba, sretan dan i veselje. U međuvremenu, recenzije: