Što ste zadnje kupili ili dobili?
Astronaut Starry Sky Projector
Oduvijek sam imao želju napraviti zvjezdano nebo na stropu jednom kada se uselim u svoj stan. Na kraju ipak nisam jer je preskupo i komplicirano.
Instagram mi je stalno bacao reklamu za ovaj projektor. 35 eura.
Odlučio kupiti i pokloniti ga nekom djetetu u široj obitelji ako mi se ne bude svidio.
Ipak ću ga zadržati za sebe.
Jako lijepo izgleda, da poseban ugođaj i super je kao ambijentalno svijetlo. Ne osvijetli prostoriju previše.
Nebula i zvijezde.
[deleted]
- Uređivano
StarFox_N imam isti, fora je. Oduvijek sam zelio sex pod zvijezdama ali zivim u smogom zagadenom gradu
@StarFox_N Nadam se da imaš affiliate link jer si ubo zlatnu žilu s ovime.
Ako Starfox nema affiliate link javite se meni na PP pa Vam pošaljem svoj refferal link. Nebula Robot je cca 18e preko linka i dobi se još popust.
- Uređivano
https://netscroll.hr/shop/tehnicki-odjel/astronautlamp/
Evo link da ne šaljem svakome posebno.
Ali javite se larsu. Osim što je jeftinije ovo što on ima možda je i bolje.
Bwt koliko sam vidio ima veliki izbor tih projektora na netu.
Da se ne zaletite istražite malo i pogledajte recenzije.
Sigurno ima puno boljih od ovoga što ja imam.
Moje je preko Temua. Nisam htio stavljati link u slučaju da ti imaš.
Stavim ja svoj link onda ovdje ako nitko nema ništa protiv, vrijedi samo za nove i oni koji nisu DL app još. https://temu.to/m/uvqup91ktxa
@Fenix - znaš što ti je činiti. Ako je tema o fritezama na vrući zrak digla forum iz mrtvih za random lurkere, zamisli tek promet kad se otvori ona o LED projektorima.
Btw. stara mi je za doma tijekom blagdana uzela vanjski projektor za 20 eura. Fora je stvar s tim ukrasima koje vrti na zidu kuće, ali nije mi nešto ne znam kako napeto. Ovo s zvijezdama na stropu je bolje.
- Uređivano
ThomasAAnderson ljubomoran sam ko pes!
To mi je jedan od životnih snova. Minimalno 15 dana, a rado bih i na 2 mjeseca pa prošao cijeli Japan.
Čestitke!!
Tzereen Hvala!
Konačno smo presjekli i odlučili otići, planiramo godinama. Ovo nam je vjerojatno zadnja godina bez djece, treba sad iskoristiti što više
ThomasAAnderson jel' možeš reć koliko košta sve skupa? Prijevoz i smještaj za dvoje? Ako je bed, može i na privat.
I da, slažem se. Treba si to priuštiti. I drago mi je kaj vam je ovo očito bila želja za oboje!