Kaiserus bome jako dobra cijena, ja sam se malo zajebao sa svojim V2 Pro. Iako je super lagan i ima jako ugodne switcheve u ruci lezi dosta loše kad se igraju FPS igre. Basilisk mi se čini kao super alternativa, a za Deathader ne znam jer ga nisam imao priliku korisiti.

Flipper Da, neznam zasto nerade ove covere za svaki IP to bi im bila top zarada. Nadam se da ce sad bar svaka exluziva dobit svoje platove

prayer Basilisk je u biti stara G serija od Logitecha, sa Pro su ih stigli, a kako pišu sa V3 pro i prestigli. Super je miš, a ovaj drugi je top FPS miš. Meni pašu oba, jer imam lopatu od ruke. S time da je Deathadder skoro upola lakši od Basiliska

Imam Basilisk Ultimate neke 3 godine i nikak se navić na neki drugi na poslu . Baš ono, meni savršen.

Tuhy I ja sam ga prvenstveno radi posla uzeo. Lijepo ruka leži i odmara. I to šta je teži je samo plus. A crtam u CAD-u, pa sad računaj koliko mi je miš bitan

12 dana kasnije

Počastio se novim Vansicama

Logitech periferija, najbolji izbor!

Sa lokalnog marketplace-a, tako da postar nije morao ovaj put da vuklja.

Ovo je ustvari bio odlican deal za 100 evrona s obzirom da samo Order of Ecclesia ida za blizu tolko.

U svakom slucaju dve igre koje sam i ovako ganjao da nabodem Castlevania Order of Ecclesia i Castlevania Portrait of Ruin , tu je i Pokemon Y za kojeg me boli sisa…tako da to verovatno ide na prodaju.

I 3DS XL Fire Emblem Awakening Edition koji takodje ide za lepu svotu, plus unutra bila sd kartica od 32 GB.

Kupio danas Garmin Venu 3 smart watch i moram priznat da mi je zakon.

@Fenix mi poslao TR steelbook, doslo u savrsenom stanju da mi je zao otvoriti 🙂

a nakupovao sam se patika, majci (about you sale), par igara…

Držim fige da Cyberpunk i Starfield idu u 60 sličica na 4K bez upscalea i jeftinih trikova na maxxx. Javi brojke.

Snack grabber tako da neometano mogu igrati i grickati bez da zamastim miš/tipkovnicu.

Žena kaže da sam stvarno lud.

Brijac

Ovo je prebrutalno, koliko puta sam pomislio da bi bilo jbno da mogu nekak grickat masne pizdarije i istovremeno gejmat/igrat društvene igre bez straha da ću nešto zamastiti.😅 Guglao sam pa pretpostavljam da si s Amazona naručio ili ima ipak tu kod nas negdje?