Sinoć završija i imam samo jedno pitanje. Zašto više ljudi ne priča o ovoj igri? Znam da nije AAA ali ovo je baš jebeno dobro. Priča i likovi su više nego solidni, ali atmosfera, vizuali i pogotovo muzika rasturaju. Gluma je malo prenaglašena (uglavnom Amicia) i dijalozi općenito znaju bit ka da slušam neki dječji crtani, ali ej i crtići definitivno znaju donit emocije, pa mi to nije previše smetalo jer je odnos između dvoje glavnih likova dosta dobro odrađen. Priča nije ništa wow ali dovoljno originalnosti da mi se svidi. Tempo pogođen, gameplay jednostavan ali iznenađujuće zadovoljavajuć. Boja sam se da će postat repetitivno ali svako malo osvježe stvar s nekom novom sposobnosti ili alatom koji pruža nove mogućnosti, plus nonstop ima neki problem solving koji je jednostavan ali zadržava pozornost. Štakori su genijalno napravljeni i upotrebljeni. Art i okruženja su vrhunski, ali muzika stvarno zaslužuje posebnu pohvalu, savršena za ovo i baš uzdiže svaku scenu. Ima elemenata koji podsjećaju na TLoU, Alana Wakea, pa na trenutke vizualno vuče čak i na Metro iz nekog razloga - sve redom dobre asocijacije. Prva polovica igre koja je prizemljenija i više ide na survival mi je bila draža i efektivnija od druge, više akcijski nastrojene polovice, mada je sve to dobro. Neke veće mane stvarno ne mogu nać.
Definitivno upečatljivo iskustvo, a kratka je igra pa ću joj se vjerojatno opet vratit jednog dana.