I navodno je glavni i odgovorni za projekt Ashraf Ismail - glavni i odgovorni za Black Flag i Origins.
Nakon Originsa je otišo koju stepenicu gore u uredu i bio je na twiteru objavio nešto kao oglas u kojem traži ljude za novu igru...

To je stvarno odlična vijest. Jako bih rado jedan vikinški AC, no doba Rimskog Carstva... Uf, bome ima potencijala. Samo bih htio da mrvicu se vrate na malo realističniju borbu, a pod time čak ne mislim na to kako je borba koncipirana, već više da smanje sa šarenilom. Da ako je oružje otrovno, da ne vidiš ljubičaste pruge kako idu po zraku dok mlatiš mačem. Čisto da je mrvicu prizemljenije.

O potencijalu za radnju da ne govorim, rimska politika je prepuna genijalnih obrata u "radnji".

Koliko ovu kravu mogu musti? Ovo će biti koji, trinaesti nastavak? Kriste.

Računaj na novi nastavak cca svake 2 godine. Globalno popularna franšiza za koju nema zime po pitanju prodaje.

Koliko ovu kravu mogu musti? Ovo će biti koji, trinaesti nastavak? Kriste.
Iako nisam fan ubisofta,Black flag je bio stvarno dobas AC,pogotovo zbog navalne borbe . Ovi noci Origins i Odyssey mi uopce ne lice na stari AC zanr, izgleda kao da su reskinali borbu iz witchera i stavili u AC serijal,i Origin gameplay je stvarno dobar,al nenormalno borba podsjeca na witchera.

Računaj na novi nastavak cca svake 2 godine. Globalno popularna franšiza za koju nema zime po pitanju prodaje.
Da, fascinantno da ta praksa traje i dalje, posebice u današnje vrijeme gdje se (čast iznimkama) većina studija muči s tim da spoje i tri nastavka. Još je impresivnije što naglasak nije na MP-u. Izgleda da ljudi baš vole izlete u prošlost.

Samo da vrate stari stil borbe , origins mi je prvi AC koji nisam ima volje zavrsit najvise zbog combat stila koji izgleda smjesno