Neki (vjerojatno manjina) me već znaju s Reboota gdje također imam isti nick, ali većini sam zbog nevelikog broja postova zasigurno nepoznat. Za ovaj forum sam saznao preko Mandragore na čiju sam preporuku i došao ovamo te joj ovim putem još jednom zahvaljujem na ukazanom povjerenju! :) Čini mi se da na forumu vlada dobra atmosfera, a i malo strože community smjernice smatram dobrodošlima. Iako se pri postanju vodim načelom 'kvaliteta ispred kvantitete', redovito pratim Reboot, a od sada i ovaj forum tako da mi je većina članova poznata te me osobito veseli da ovdje vidim i neke članove koji su se povukli s Reboota, a koje pamtim kao osobe s kojima se može povesti kvalitetna rasprava.
Inače, ljubav prema gamingu rodila se još u predškolskoj dobi na ovom mastodontu kojeg će se samo rijetki sjetiti i legendarnom Atariju 1040ST te od tada traje već nekih dvadesetak godina. Iako sam oduvijek primarno konzolaški gamer, bitne su mi igre, a ne platforme tako da sa mnom zasigurno nikad nećete ući u raspravu je li bolja ova ili ona verzija igre te u koliko se FPS-a i uz kakav AA vrti. Općenito volim RPG igre (posebno old school japanske), survival horror, akcijske avanture i kvalitetnu i izazovnu hack'n'slash i TPS akciju, ali se obožavam opustiti i uz point and click stare škole s dobrom i duhovitom pričom. Kad dođe ekipa rado zaigramo FIFA-u (uglavnom 2v2; nekad smo bili zadrti PES-ovci, ali zadnji koji nam je valjao je bila šestica koju smo igrali do izlaska FIFA-e 10) ili neku tabačinu pri čemu znam postati prilično kompetitivan, no nije mi stran niti Singstar mikrofon te me se, jednom kad ga se dograbim, teško riješiti. Što se onlinea tiče, jedino što me zadržalo na duže staze bili su U2 i U3 multiplayer upravo zbog svoje jednostavnosti i mogućnosti da se u svakom trenutku uskoči na "još samo jedan meč" pri čemu se ipak prilično cijenio skill i pametna timska igra, a zbog sličnih razloga volim i TLoU multiplayer koji još uvijek rado zaigram s ekipom s vremena na vrijeme. Među najdraže igre svakako bih ubrojio Xenogears, Metal Gear, Silent Hill (do trećeg, eventualno četvrtog, nastavka uz dodatak meni odličnog Shattered Memoriesa), Final Fantasy (do desetog nastavka) i Resident Evil (posebno prva tri nastavka, REmake i Zero) serijale, ali i Nintendove perjanice poput Super Mario, Zelda i Metroid seijala te Lylat Wars (a.k.a. Star Fox 64 u Americi). Prva završena igra bila mi je NES Contra, a pomalo naginjem i ezoteriji, posebno japanskoj, tako da npr. obožavam originalne i malo pomaknutije igre u stilu Catherine, legendarnog Sudinog Killera 7 ili prastarog Incredible Crisisa.
Eto, rekao bih da je ovo za početak i više nego dovoljno, nadam se da nisam nikoga previše udavio ovolikom količinom teksta. :) Do tipkanja! ;)