Dr.Disrispect? Prije bih rekao Master of Obvious.

Nije li donedavno igrao taj isti Fortnite pa rejđkvitao i maknuo se? Dakle, defakto sere po ruci koja ga je hranila. Mislim i dalje imam "Fortnite, umri" mišljenje, al ono...

A na šta on liči... mene bi sram bilo pogledati neki njegov video.

Ovaj lik je iritantan koliko i Fortnajt :/

Al' možda sam prestar za taj striming bs :)

lol ljudi koji se pale na personu Doc Dissa, prije bi gledao njega nego jebenog Krinju.

Ne vidim zašto bi uopće gledo ikog od tih iritantnih budala.

Samo šteta što razni portali i mediji daju prostora takvim personama :/

Gledajte mene radije.

Ok je da streameri s vremena na vrijeme popljuju neku igru, ali ovaj stvarno nema nikakav timing, a objasnit ću i zašto.

Općenito streameri, YouTuberi, koliko god dobro igraju ili oni manje vješti, bili nekome zabavni, uglavnom su vrlo nezreli i izuzetno neinteligentni. Tako npr. Ninja ima strašno kratak fitilj i zapravo je mala kurvica čim počne gubiti. Tfue gubi korisnike jer je često na meti kritika zbog rastrošnosti i bahatosti. Ovaj lik je s duge strane ima ekskluzivni ugovor s Activisionom, koji mu plaća streamanje Blackouta, a i pojavio se u live action najavi nove sezone koja je postavljena prije dan-dva. Tako da ono, napadi na Fortnite ili Apex ili PUBG su samo njegov način da privuče pažnju i igrače na Blackout. Ali to se sigurno ne radi na takav prizeman, neinteligentan način. Najbolji način za nešto istaknuti je da ističeš prednosti i kvalitetu toga što zagovaraš, a ne da pljuješ po nečem drugom. Čisti kontraefekt.

Svi su oni na ovaj ili onaj način plaćeni. Ekskluzivni ugovori, pozivnice na eventove. Čak i one nepotkupljive, kupe suptilno s nekim finim press releasom ili drugim sredstvima.