Tu ne ulazi The Division 2.
Ubisoft u idućih godinu dana planira izbaciti još 3 velike blockbuster igre
Princa bi i ja volio, ali i Raymana.
Ne znam s čim je Ubisoft dobio epitet good guy. Nikad veća smeća nije izdavao nego na ovoj generaciji.
Spomenuti Division ima jedno 6-7 različitih različitih valuta, od kojih se barem pet puni pravim novcem.
Valjda jedini trenutno ima pregresivne ingame mikrotransakcijske trgovine s jedinim konkretnim itemima dok su u igri samo smeća.
Rainbow Six Siege - valja.
For Honor - sad valja.
The Division - valja i nema 5 valuta.
AC serijal doživio reboot - valja.
Sve valja. :)
BTW; zaboravio sam reći da Splinter Cell želim isto.
Splinter Cell i Watch Dogs te krajem sljedeće godine BG&E2. Ja sam sretan. Još neka izbace prvu trilogiju kao Definitive Edition sa PS3 te remaster Blacklista, za zagrijavanje prije novog Splintera i ja još sretniji.
da je ubisoft good guy ne bi nikad rekao ali ajde nisu smece na razini activisiona i ea-a. jedna od igara je skull and bones znaci ostanu jos dvije, od kojih je najvjerojatnije da ce to biti watch dogs 3.
prince of persia bi jebeno volio ali nema fucking sanse za to, tako da se nadam da bi to mogao biti novi rayman, no vjerojatnije ce biti opet neko mp sranje poput ghost recona ili for honor 2.
Zapravo se Ubisoft zajebao oko mikrotransakcija u Divisonu.
Bas sam prije par tjedana otvarao lootboxove (imao sam nekih 25 kljuceva koji se mogu dobit ingame). I nakon jedno pola sata i 130 otvorenih kutija sam imao 24 kljuca. Oni toliko kljuceva daju nazad da je sasvim neisplativo trosit novce. Win win za mene posto im ne bi lipe dao za ta govna pa da mi i nozem prijete.
Krajnje je vrijeme za novi SC. Samo da ne bude fokus na MP-u i sve 5.
The Division - valja i nema 5 valuta.Credits
Dark Zone credits
Phoenix credits
Premium credits
Global Event credits
SHD Tech
5 od 6 tih valuta su ingame valute koje se mogu dobiti samo ingame i sluze za kupovanje geara i ostalih gameplay stvari.
Jedino su ja mislim Premium Credits povezani sa mikrotransakcijama. Tako da ne siri lazi ;)