Ja sam stavio GB account i karticu PBZ Visa žiro računa. Adresu i poštanski broj moraš stavit iz Engleske. Imao sam problema sa kupnjom igara za X360 jer su region locked i nije mi htio primiti PayPal ali game pass sam uredno kupio za 1£ na mjesec dana. EA Acces, Gold sam koristio trial a za servere ne znam.

Puno ti hvala na odgovorima.
Sto si tice same konzole, kolko si zadovoljan s njom? Update, quality of life stvari, baterija na joysticku itd?
Isplati li se imati xbox u Europi ili je to za ove preko bare?

Isplati se jer sad ga kupiš za 1000 kn novog 1TB model, kvaliteta je ok a baterije koristim punjive, tako da ne znam koliko bi standardne trajale. Za najslabiju konzolu ove generacije ako ne računamo Switch igre super rade, evo stalno se divim Shadow of the Tomb Raideru koji ti je sad free na game pass isto kao i FH 4 i još 180 igara. Kupuj.

a daj mi reci, znaci gamepass mogu sa svojom karticom uzeti? Ono kaj si napisao prije, samo GB adresa? Sori kaj sam malo dosadan.

EDIT: Cek ako sam dobro shvatio, igre na Gamepassu se mijenjaju i nisu uvijek iste? Te mogu neke nestati?

Sa svojom karticom, da. Moraš adresu navesti neku iz Engleske i broj telefona i poštanski broj, mora biti legit. Ja stavio buckinghamsku palaču, rekoh ne može engleskije od tog. Igre dolaze i odlaze da.

Moraš adresu navesti neku iz Engleske i broj telefona i poštanski broj, mora biti legit. Ja stavio buckinghamsku palaču, rekoh ne može engleskije od tog.

9 dana kasnije

Još danas i mislim sutra je gamepass £2 za dva mjeseca pa navalite. Samo za nove pretplatnike, ali ja sam napravio novi acc i eto ga.

2 godine kasnije
2 godine kasnije

Nemam pojma di napisat, ali evo naletio na xbox insider jer je sada kod nas moguće i uzo si gamepass izričito radi FM 23, platio 0.10€ izgasio auto renew i sljedeće ako još budem igrao ću uzet preko koda jer vidim da na G2A idu za 2-3€. Imam kantu od kompa pa ne mogu ništa drugo ni igrat realno, a ni ne zanima me ali već sad mogu reći koliko je ovo bolja stvar od PS+. Ako dođe na konzole kod nas lagano XBOX jer vrijedi masu naspram ps+-a.

Skellington Samo pazi jer su ti ti kodovi inače za nove korisnike. No možeš kupiti godinu dana za nešto manje or 30€ preko VPN-a.

Ali da, šteta što Gamepass nije podržan, konzola bi se sigurno više prodala. Iako iskreno možeš si napraviti njemački account i plaćati sve isto u eurima kao što bi sa Hrvatskog accounta.

2 godine kasnije