Prijavio sam ga, normalno. Teško da će itko išta poduzeti osim izbrisati mu account ali srest ćemo se mi, neće mu bit drago.
Edit: napravio sam novi FB profil samo da mu se javim, kao poslao je triput na neke "divlje adrese" (Tisak kiosk i adresa stana) i izgubio pun kurac novaca na tome. Zato me i blokirao valjda na FB i Viberu i promijenio ime i sliku na Letgo. Kad sam mu uplaćivao novce na karticu, dao mi je od rođaka karticu, tek sam kasnije shvatio da nije njegovo ime, kad sam ga našao na faceu. Našao sam rođaka, pitao ga jel to njegova kartica , kaže je, jel ima neki problem? Kad sam mu objasnio rekao je "znao sam!". Nuff said, ne? Radio je lik za tog rođaka ovih dana pa ga tražio karticu da mu ja uplatim a ovaj njemu dao cash. Kaže čut će se s njim.
Uglavnom, lopovčina mi , kad sam ga kontaktirao s novog profila, dao adresu da ga ne tražim bezveze a ja sam mu objasnio da ću, ne pošalje li igru, obavijestiti sve koje pozna kakav je kreten. Naravno, našao sam mu i roditelje na Facebooku pa sad imam kompletnu sliku. Mislim, ako ideš varati i krasti, kolika budala moraš biti da to radiš sa svog profila i onda misliš da ćeš se promjenom imena i blokiranjem osobe koju varaš sakriti? Trebao bi u školu kod Marka Borića.
Uglavnom, vidjet ćemo hoće prije doć igra, novci ili ja na more. Ako si budem pokvario ljetovanje radi njega, pokvarit ću ga bome i njemu.