zontra Redemao sam sve, odem na PS Store i kaze da nisam preordao i da nemrem skinut betu. Jebo ih pas, sad se moram ici zajebavat sa Supportom.
zontra ibor4you - jel onaj kljuc od 16 znamenki koji trebas redemat na njihovu websiteu?Ako je, javi jel si mogao normalno betu skinut sa PS Storea nakon sto si redemao na njihovoj stranici.
kplusmortadela Pa i nije tak strašno na PC-u,Anthem demo je bio 44.29 GB ak se ne varam,ovo je manje od tog
zontra Jebo im pas kompliciranu, tek sam sad skuzio da sam dobio kod jos ujutro cim sam redeemao, samo kaj je taj kod bio u dnu nekog 15. linka na najnevaznijoj Ubisoftovoj stranici. Nevjerojatno da mi nisu mogli kod napisat odmah u mailu. Da nisam isao sad istrazivat vjerojatno bih jos uvijek sutra bio iznenaden zasto nema kod. Kompliciraju gdje ne trebaju.
Flipper Kod vam je na profilu odmah.Logirati se na The Division 2 stranicu, logirati se, account managment, beta access i active phases. Kod je tamo. :)
ibor4you ibor4you - jel onaj kljuc od 16 znamenki koji trebas redemat na njihovu websiteu?Ako je, javi jel si mogao normalno betu skinut sa PS Storea nakon sto si redemao na njihovoj stranici.ZoNTrA Ma ne , nemaš šta redemat na njihovoj stranici. Ideš drito na ps store i tamo redemaš.Da skinio normalno i instalirao.
ibor4you Ja nisam radio preorder, nego sam se samo prijavio za betu na njihovoj stranici. Kljuć danas stigao na mail, to je sva mudrost.
viper89 Da, ja sam se isto prijavio cim su objavili stranicu na E3 za betu, danas dosao key kojeg direktno upises na PSN i odma skidas.
zontra Ma ja sam drugacije morao, to ocito ovisi jesi li prednarucio ili ne, koju verziju, itd...Btw Fenix - ja ti mogu poslat pozivnicu, samo me moras dodat kao frenda na Ubisoft sajtu. Posalji mi mail na PM da ti mogu poslat invite.