https://gfycat.com/AnnualClutteredDikkops
PlayStation VR
Izgleda odlično i imerzivno, definitivno će od VR-a najviše profitirati space simovi i vožnje. Pogotovo što smo mi psihički svjesni da u autu/avionu sjediš i normalna reakcija že biti jednaka za VR.
https://youtu.be/MBIcCQ8nudw
Odličan video, imali su vrlo zanimljive argumente, pozitivne i negativne.
Zanimljiv mi je bil argument od Colina da ono što bi moglo prodat VR općenito je da klasične igre se naprave VR compatible (tipa trkaće igre i slično) na način da se igre kupuju klasično po $60, a VR compatible dio još $20. Po meni je to i realno za očekivat pošto ipak treba malo više resursa da se napravi add on za VR (pod to naravno mislim da se napravi kak se spada), treba pazit na framerate itd.
Što vi mislite o ovom?
Neka rade dodatne tezine u igrama za po 2$ (kao ND) i ja zadovoljan
A ovo nek rade kako tko misli pa cemo vidjeti...
Ako se budem morao kretati po prostoriji i mahati onda odustajem od VR-a. Volio bih da na neki nacin naprave opciju da i dalje mogu klasično igrati zavaljen u kauč s kontrolerom a VR da mi pruzi osjecaj da sam zaista tamo u tom svijetu. Ne znam ako ce nesto tako biti moguce.
Ako se budem morao kretati po prostoriji i mahati onda odustajem od VR-a. Volio bih da na neki nacin naprave opciju da i dalje mogu klasično igrati zavaljen u kauč s kontrolerom a VR da mi pruzi osjecaj da sam zaista tamo u tom svijetu. Ne znam ako ce nesto tako biti moguce.PSVR se više bazira na sjedenju zbog ograničenog sustava prepoznavanja VR-a pomoću PS Camere nije moguće baš hodati previše.
I bolje. Dosta mi fizikalije na poslu. :)Ako se budem morao kretati po prostoriji i mahati onda odustajem od VR-a. Volio bih da na neki nacin naprave opciju da i dalje mogu klasično igrati zavaljen u kauč s kontrolerom a VR da mi pruzi osjecaj da sam zaista tamo u tom svijetu. Ne znam ako ce nesto tako biti moguce.PSVR se više bazira na sjedenju zbog ograničenog sustava prepoznavanja VR-a pomoću PS Camere nije moguće baš hodati previše.
Imat ćemo svi vratove kao kečeri kad počnemo mahati s ovim na glavi.
Ako se budem morao kretati po prostoriji i mahati onda odustajem od VR-a. Volio bih da na neki nacin naprave opciju da i dalje mogu klasično igrati zavaljen u kauč s kontrolerom a VR da mi pruzi osjecaj da sam zaista tamo u tom svijetu. Ne znam ako ce nesto tako biti moguce.Gran Turismo i Ace Combat.
Sjediš i VR. Idealno.
Driveclub.
Oh wait..
Driveclub.Vidil si vijest? Zanimljivo zar ne? Pogotovo kad smo vidjeli onaj demo na PS VR za DC!
Oh wait..
Inače za one koji nisu vidjeli: http://www.fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/1522-ekipa-iz-evolution-studiosa-komentira-zatvaranje
Hmmm znas da imamo portal?
Prepravio link 8)
Hahah ma ne to, rekoh mozda fakat ne znas pa da bacis pogled
Velika steta :(
Ma da, al je lješe vidjet FFA portal link gore :
Još samo deset dana do izlaska! Je tko ovdje planira uzet?
Meni je na radaru, ali zelim prvo vidjeti iz prve ruke kako radi i izgleda.
Meni ovo igra samo kao dio kompleta simulacija vožnje + volan + VR. Volan mi ne radi na PS4, vožnje me sve manje zanimaju, 400 ojra nemam...
Ja namjeravam kupit, ali pitam se da li će na kraju ispast da mi trebat PS4Pro da to radi kako treba