Stigao danas VR. Jako lijep dizajn i fino se može stavit na glavu, a pogotovo plus što nema nikakve veze nosite li naočale ili ne jer bez ikakvih problema ide preko naočala i ništa ne smeta. Također, VR je jako lagan i da nije PS-ov rekao bi da je nekakvo kinesko smeće. Eh da, skoro pa bilo koje slušalice možete stavit preko VR-a što isto veliki plus.
Igrao malo one free igre (Astro Bot demo valjda) što se mogu skinut i ugodno sam iznenađen. Kad je Emilijo napisao da je Astro Bot vrh nisam baš vjerovao u to jer ono kad pomisliš na VR odmah ti je na umu nešto iz prvog lica, ali moram priznat da je stvarno super.
VR Worlds sam dobio uz VR, ali nisam još probao jer me puknuo motion sickness nakon kratkog igranja ovog demo-a. Nadam se da će to prestati nakon nekog vremena ili barem biti blaže?
Anyway.. it's fucking awesome <3
PlayStation VR
Stigao je i meni PS VR, sad ću ići raspakirati. Nego, koje sve VR igre su bile na Plusu?
Stigao danas VR. Jako lijep dizajn i fino se može stavit na glavu, a pogotovo plus što nema nikakve veze nosite li naočale ili ne jer bez ikakvih problema ide preko naočala i ništa ne smeta. Također, VR je jako lagan i da nije PS-ov rekao bi da je nekakvo kinesko smeće. Eh da, skoro pa bilo koje slušalice možete stavit preko VR-a što isto veliki plus.Ne znam sta da ti kazem, motion sickness je meni isto problem. Kad god se u igri kreces, a u biti tijelo miruje osjetit ces to. Ne igram puno, ali ne mogu rec da sam se bas naviknuo, mozda kod duljeg perioda gdje svaki dan igras pomalo. Uglavnom nemoj se preforsirat, dogodit ce ti se doslovce da ces se cijeli taj dan osjecat zakurac, bolje 15-20 min na dan pa onda povecavaj postupno pa ces vidit. S druge strane imas dosta staticnih vrlo dobrih igara pa si miran.
Igrao malo one free igre (Astro Bot demo valjda) što se mogu skinut i ugodno sam iznenađen. Kad je Emilijo napisao da je Astro Bot vrh nisam baš vjerovao u to jer ono kad pomisliš na VR odmah ti je na umu nešto iz prvog lica, ali moram priznat da je stvarno super.
VR Worlds sam dobio uz VR, ali nisam još probao jer me puknuo motion sickness nakon kratkog igranja ovog demo-a. Nadam se da će to prestati nakon nekog vremena ili barem biti blaže?
Anyway.. it's fucking awesome <3
Vidjet ćemo, trenutno to osjećam već nekoliko sati tako da definitivno prije večeri neću igrat jer ako se i budem loše osjećao odem spavat i sve u redu.
crnisokol
Ja sam stavio da mi se sa plus-a skida Here They Lie, Until Dawn Rush of Blood, Rigs, Starblood Arena, Bound i Trackmania. Mislim da više od toga nije bio ako se ne varam.
Uh prve tri koje si nabrojao ce te satrat, pazi s njima. Ja bi ti preporucio da danas vise ne palis. Ne zelim te obeshrabrivat, ali kad je meni tako bilo obicno taj dan vise nije proslo, lego sam u krevet i gledao filmove dok ne idem spavat.
Polako dok se ne navikneš. Ja osobno nisam imao nikakvih problema sa kretnjom "na mjestu" ali vidim kod moje ekipe da rezultati znatno variraju. RIGS, recimo, će ti biti jako težak za prožvakat u početku jer se mičeš svuda pomalo. Nešto sporijeg tempa poput RE7, demoi u Worlds-u/Playroom ili Symphony of the Machine je bolji prvi izbor.
Inače ja sam nabavio Astro Bot, Inpatient i Persistence, trenutni grand total igara za VR se bliži 30... Imam tonu toga za komentirat, većinom pozitivnih dojmova, ali treba to sist i napisat.
Moram priznat da me drži taj motion sickness i danas, a jučer igrao oko 15h. Najgore od svega je što me puklo na tom demo-u Astro Bot-a što ne bi ni trebao biti problem. Što bi bilo da sam probao ove gore igre što se tiče toga.
Sad ti je jasno zašto su VR utrke u GTS samo dva kruga. Doduše, dodali su i time trial ali to je za hrabre. Lavor obavezna oprema.
Vid ti kablova. Još jedan kabel. I još jedan. Gle, pa još jedan, bogte mazo.
KABLOVIIIIIIIIIII
Je, fakat ima previše kablova, a i PS4 ima premalo USB utora - iza kamera, naprijed kutija od VR-a i sluške i sve puno. Kad hoću punit bateriju na bilo čemu moram nešto ištekati.
Tuhy
Da li znaš hoće li Sancta imati PS Move kontrolere u ponudi?
Je, fakat ima previše kablova, a i PS4 ima premalo USB utora - iza kamera, naprijed kutija od VR-a i sluške i sve puno. Kad hoću punit bateriju na bilo čemu moram nešto ištekati.USB 3.0 HUB. Dobro, imam Pro, pa jedan USB viska.
Tuhy
Pa i ja imam Pro, znači 3 USB-a, jedan za kameru, jedan za VR, jedan za sluške.Je, fakat ima previše kablova, a i PS4 ima premalo USB utora - iza kamera, naprijed kutija od VR-a i sluške i sve puno. Kad hoću punit bateriju na bilo čemu moram nešto ištekati.USB 3.0 HUB. Dobro, imam Pro, pa jedan USB viska.
Tuhy
Kamera nejde u USB, ima poseban utor. Za VR ti treba samo jedan jedini USB utor i ako imas za sluske koje imaju USB dongle, ostaje ti jedan viska. Nista drugo. Na sto si ti spajao?Pa i ja imam Pro, znači 3 USB-a, jedan za kameru, jedan za VR, jedan za sluške.Je, fakat ima previše kablova, a i PS4 ima premalo USB utora - iza kamera, naprijed kutija od VR-a i sluške i sve puno. Kad hoću punit bateriju na bilo čemu moram nešto ištekati.USB 3.0 HUB. Dobro, imam Pro, pa jedan USB viska.
Tuhy
Kamera i VR se oboje spajaju sa stražnje strane na PS Pro.
Kamera i VR se oboje spajaju sa stražnje strane na PS Pro.Ne mora bit, ja imam VR spojen naprijed u usb, straznji koristim za externi hdd
Kamera i VR se oboje spajaju sa stražnje strane na PS Pro.Eh, ikral , kamera da, ne mora i VR.
Ne znam za Move, zasad ne.
Ja za cijeli VR paket koristim samo jedan usb, a drugi je za punjenje kontrolera. Dva sasvim dovoljna.
Uzeo danas povoljno dva move kontrolera. Original kutija PS4, ali unutra dva kontrolera sa mini-USB tj. to su kontroleri što su se prodavali na PS3 konzoli, a sad po novome kao za PS4 ima micro-USB i rekoh ženska me sjebala, stavila unutra od PS3 ili šta već. (znam da rade normalno i na PS4)
Nakon malo istraživanja skužio da je Sony zapravo tako prodavao te stare move kontrolere. Pakirala ih ekipa u PS4 kutije. Okej, kužim da je sve ostalo isto osim tog USB utora, ali ono.. kakve su to fore.
Pa isti su osim utora, bitno ti je da nisu stari a normalno da su napravili rebranding, ljudi imaju PS4 i traže za PS4, čim vide kutiju od PS3 okreću se. Nisu svi informirani kao mi ovdje.