Zero A realno ne moraju ispuniti niti te kriterije koje si naveo. Koja je alternativa? Kupiti Xbox? Ha, ha.Što se BC-a tiče, super ako bude tako. Već s emulacijom prethodnih konzola uz lagani upscale i AA osigurali bi si velik plus.
DarkPunisher Mogo bi odigrati prvi red dead ili metal gear 4..zvuci slasnoTocno to, ja stavljam MGS4 u library cim dode na plus. Nisam ga nikad uspio do kraja odigrat.
Zero Vjerojatno nećeš ni ovaj. MGS4 je jako loše ostario. Skoro kao Solid Snake. Ali ako želiš gledati animacije koje traju po sat i pol, tad je igra dušu dala.
19marksman89 Dobra igra je dobra igra.Zato jos uvijek mogu i Max Paynea odigrat kako god da je ostario
Fico Vjerojatno nećeš ni ovaj. MGS4 je jako loše ostario. Skoro kao Solid Snake. Ali ako želiš gledati animacije koje traju po sat i pol, tad je igra dušu dala.Ako sam u lipnju 2015. mogao odigrati čitav serijal po prvi put, onda mislim da će MGS IV biti najmanji problem. :)Pogotovo jer ju vuku fenomenalna radnja i likovi.
ikral Dobra je četvorka, dobra, samo se treba opustiti i igrati kako je zamišljeno a ne uspoređivati s ne znam čime.
zontra Je, i meni je MGS 4 ostao u dobrom sjecanju. Cak sam uspio i shvatit neke dijelove price (barem mislim).
Icek Nikad neću zaboraviti bratovu reakciju, rekao čovjek da je to KillZone, a ne MGS. Meni ostao u fantastičnom sjećanju, odigrao ga dvaput po 30+ sati
emilijo Na launch modelima PlayStationa 3 mogle su se igrati i PS1 i PS2 igre. Ne sjećam se da mu je to baš puno pomoglo.Ali bilo bi super kada bi na PlayStationu 5 opet mogao zaigrati sve PS3 ekskluzive poput Infamousa, MotorStorma, Sly Coopera,...
Nexus Ma to je samo marketinški trik. Ništa drugo.Ko kupuje novu konzolu da bi igrao igre stare 15 godina? Mali,mali broj igrača.Što nije bila statistika da Xbox Backwards compatibility igre igra manje od 5% igrača?
ikral Pa ja igram stare igre a da mogu na PS4, ne bih palio PS3. Na Xbone evo igram Grid 2 i prešao sam nedavno RDR. Ako se može na PC igrati stare igre, trebalo bi se moći i na modernim konzolama.
zontra Ja bih definitivno htio odigrati neke stare igre poput RDR, Bioshock, Deus Ex: HR, La Noire i slicno. Cak i neke GT-e.