Ali za ozbiljno, ovo je sjajan paket igara koje nude u svom žanru desetke i više sati čistog cRPG iskustva, dok ta kompletna izdanja drže cijenu i dalje čak i na akcijama. PoE sam cijelog odigrao, ali Tyranny bih čak i reprizirao jer tamo nisam odigrao DLC. Božić je došao ranije s Epicom.🤣

7 dana kasnije
7 dana kasnije

Cities: Skylines free

Hm, to se ne podudara s onim leakanim popisom igara koje će dijeliti, ali kako god.

Zero

Pa zar si stvarno mislio da će to podijelit?

Zero Pola tih igara s popisa ne postoji na EGSu.

Nezz, nisam aktivan na Epicu da provjeravam ponudu, niti imam instaliran launcher. Dodam si te besplatne igre kad dođu tek reda radi, pitanje hoću li ih i kada odigrati. Što se tiče popisa, na forumu su ga podijelili Chono i Deadwalker, kontam da ni oni nisu odveć obraćali pažnju je li stvar autentična. Ako nisu navedene igre, bit će druge, možda opet stave ono što su već dijelili, na istu "foru" kao što je učinio i Ubisoft pri kraju godine kada su jednom prilikom u kraćem vremenu podijelili 7 igara.

Nisam iskreno previše provjeravao autentičnost jer ne bi bilo prvi puta da se Epic pokazao s besplatnim igrama.
    Ja isto dodajem igre na listu (bez da ih igram), iako je realno launcher živa katastrofa i jedva ima bilo kakav bazični feature. Nije ni čudo da su se udružili s GoG-om koji je po tom pitanju par svjetlosnih godina ispred.

Deadwalker
      Upravo sam u real time-u video kako ti neko dodelio govance.
      Nem sta dodati na ovu raspravu ali bilo je bas smesno videti kako nasmejano govno iskace niotkuda 🙂

Ma malo trolam Wekyja, ima par tema koje su mu instant triggeri za poopove 😂
        Šalu na stranu, bez obzira koje igre sada podijelili, bit će to dobra blagdanska berba. Bokte, dodao u par dana na account Pillarse, Tyranny i sada još Cities: Skyline. Dok se sjetim da sam prije par mjeseci na launchu ugrabio Total War: Troy, više mi Steam saleovi uopće nisu neki deal. GG Epic.
        Nema tu ljubavi više - kupujem igre tamo tko da najbolji deal, sve servise ionako imam na GOG launcheru.

Inače, od danas se na EGS-u može preuzeti Spotify, prvi software na platformi koji nije igra. Dok se Epic tuče na sudu s Appleom i Googleom, istovremeno gradi distribucijsku platformu koja će ponudom igra i aplikacija konkurirati svim velikim igračima i jednog dana biti dostupna na svim “zatvorenim” platformama. Ovo će im samo ići na ruku da na sudu dokažu da je bolje za softverske tvrtke ako na zatvorenoj platformi postoji konkurencija (kao na Windowsima) gdje tvrtka može birati mjesto na kojem će plasirati svoje proizvode.

Ambiciozni jesu i zasada ne posustaju s privlačenjem novih korisnika, ali ja bih radije da primjerice konkretno i u većoj mjeri guraju neke druge stvari. Tipa veća podrška za Vulkan (koji je nedavno dobio i definiranu RT specifikaciju i podršku neovisno o platformi, dok je DXR ograničen na PC i Xbox). Ili veća podrška i funkcionalnost launchera kako bi se približili konkurenciji. To što si spomenuo za GOG je istina, i oni su daleko odmakli. Kupovanje ekskluziva je i dalje nešto na što će se gledati s prezirom, ali u ovom trenutku vjerujem da će nastaviti i s tim. Po tom pitanju oni nemaju problema, ali očito im i dalje smeta što nemaju takav utjecaj i povlasticu da sami odlučuju koliko će se njima uzimati na drugim platformama, odnosno koliko smatraju da je "fer". Ali neka pokušavaju, možda se i izbore za kudikamo bolje uvjete dok i sami ne stvore nešto više od platforme koja ima reputaciju zbog besplatnih igara i Fortnitea.