Tema za općenitu raspravu o klađenju na razne sportove.
Počela je Liga Prvaka, danas je Dinamo-Arsenal i tako...
Klađenje
Kaj si igro? :)
Na Dinamo :
Kaj si igro? :)Jučer na PSG i Real Madrid, danas na Chelseau i Arsenal. Imal sam i jedan sa 10 parova, al su me Manchesteri jučer sjebali.
Na Dinamo ::
Dobar si kad ti je jedan
Na Dinamo ::
http://www.klix.ba/vijesti/bih/mostarac-na-kladionici-pogodio-20-parova-dobio-vise-od-100-000-km/151005016
Čekam PSV-a za 800 kn, majstori dobe gol u 93-oj. Od Excelsiora kojeg svake godine razvaljuju i koji je u 12 godina jednom izvuko pozitivnu rezu sa njima
Isti scenarij prije nekih mjesec - dva, majstori dobi gol u 95-oj, kad im zabio protivnički golman...petom.
Strah me uopće gledat što su pacerski popili ovaj put...pa kako me odjebe, od milion parova što je danas prošlo, ja stavim njih.
Nije ni utjeha što je jedan prošal, sa ovim bi bila fina lovica na računu...ali ne, u jebenoj nadoknadi, opet isti klub...trenutno bi crijeva nekome vadio
Danas gledam BPL,vidim parovi svi ko posloženi za kladionicu i tako stavim neke novce na sve današnje tekme i normalno da Everton nemože zabiti niti jedan gol Unitedu. Još gledam taj par i rekao sigurno će zabit barem jedan gol,jednostavno moraju. I naravno da nisu,tako da su me jedini oni sjebali...
Vratio kompić neke pare, otišo do Favorita.
Montpellier - Reims 1
Guingamp - Toulouse 1
Bastia - Ajaccio GFCO 2
10kn=138kn
Kačing madafaka.
8)
Uđem u kladionicu nakon duze vremena rekoh ima nešto za odigrat, vidim roma u dobroj formi izuzev kante od Barce, i eto 0-2 lagano puše od Atalante haha
Napomena: To je bio prvi par
Neki as je na FB stranici od hrvatskih Liverpool navijača u komentarima (poslije Uniteda) objavio dobitan listić u kojem nije sakrio broj listića. Drugi, još veći as je s tim brojem sebi isplatio lovu. Rookie mistake.
Manđukić daje gol i dvojka je 30 koeficijent danas na kladionici. Grijeh za ne odigrati
Manđukić daje gol i dvojka je 30 koeficijent danas na kladionici. Grijeh za ne odigratipremali koeficijent sa obzirom na narečeno
Dobro si postupio. Ja isto imam neki filing
Jucer jedan a danas skicnuo 1000kn hehe
Aj da se jednom vrati
Sad zavrti jedno janje.
Sad zavrti jedno janje.Hahaha tako ce i bit
Protiv Hajduka???!!!
Jel i ti ideš ko i moj stari? Igra protiv svog kluba na kladi, ak pogodi vesel je zbog klade, a ak njegovi dobe vesel je zbog kluba..
Protiv Hajduka???!!!Ma to je zajednicki listic s ovim jednim s posla bezveze odigrano,to je on igro,nebi ti ga ja nikad stavio.a da je bilo ili listic ili hajduk bez razmisljanja sam uz hajduk ma koliko god love.
Jel i ti ideš ko i moj stari? Igra protiv svog kluba na kladi, ak pogodi vesel je zbog klade, a ak njegovi dobe vesel je zbog kluba..
A to kako ti stari igra sam cuo od dosta ljudi da tako igraju i nije lose ali ja ga ne igram
1700kn sevilla,lecister,bmg-hoff oba daju,juve i st.etienne
A u subotu za sličan iznos pao samo real hendikep #mamuim
1700kn sevilla,lecister,bmg-hoff oba daju,juve i st.etienneSt.etienne ja gledo pa to isto koda su namjestili ekzibiciju debeli i mrsavi takva su im kretanja i akcije.
A u subotu za sličan iznos pao samo real hendikep #mamuim
Gade mi se i oni i francuska liga
Kladioničari, što znači hrvatskoj lutriji "klađenje na utakmicu" u ovom slucaju osmine finala na Euru?
Ak stavim 1X na Svicarsku, sta to znaci? Jel se to gleda samo prvih 90 minuta ili i produzeci??
Glupo mi je da se gledaju i produzeci a nigdje ne pise!
Samo regularno vrijeme,znaci prvih 90 minuta.
Samo regularno vrijeme,znaci prvih 90 minuta.Jesi siguran? Zbunjuje me jer imaju bas i ponudu "regularni dio" a ovo je "klađenje na utakmicu"
FEBO klađenje na utakmicu se uvik gleda regularni dio utakmice, eventualno produzetci u nogometu, hokeju i kosarci se ne računaju. Ako igras baseball tu se 10 inning ubraja u regularni dio.
Trazi rubriku konacan rezultat, vecina kladionica ima tu rubriku i tu ti je za rezultat nakon produzetaka.
Kako je počelo rukometno prvenstvo, odlučio sam se opet malo okušat u klađenju. Za sada imam profit od 700 i siću kuna.
Ovo su mi današnji pickovi:
FRA - RUS 1
SLO - TUN 1
KAT - ARG 1
NOR - BRA 1
POL - JAP 1
I jos dva nogometna:
Inter Milano - Bologna 1
Chaves - Sporting Lis. oba daju gol
Za sada je Norveška razbucala Brazil, nadam se da neće večeras biti nekih upseta. Do sada je bio praktički samo jedan (Island - Tunis).
Ulog od 550 kn raspoređen preko 3 listića za isplatu od oko 2400 kn.
Ureknuo sam se. Eh, Slovenci moji... A i Tunižani su se žešće zajebali pri kraju. Tako im dopustiti da istope razliku od 5 golova.
Stavio 85 kn na Sevillu pa kud puklo da puklo :
Najlipse je bilo u cetvrtak kad skines 3 tenisa vise gemova , san antonio u gostima ( 4 koef) I Lyona hendikep da bi Man utd od sugave Celte primija gol u 87 minuti za 3500 kn
Trpa Real ,bačenih 85 kn u vjetar
U 24 sata dobio soma kn na ceskom kenu ,5 listica sam pogodio jos 12 cekam
U 24 sata dobio soma kn na ceskom kenu ,5 listica sam pogodio jos 12 cekamdaj podijeli neku taktiku