Dečki, prešao sam glavnu igru. To cut it short, 9/10.
Zapravo je bila manja ocjena u početku, ali kako je išlo vrijeme moje sa Williamom, tako sam skužio zapravo koliko je Nioh zapravo awesome. Uživao sam u toj japanskoj mitologiji, mislim da je i genijalno što su ostavili glasove japanse, a Williama ostavili na engleskom.
Također, zadnja misija... muzika, art, ma sve je na mjestu. Odlična igra. Još nisam ni zagrebao ispod površine, sa obzim da samo single playeram. Jebte., tek sam na kraju igre skužio da mogu mijenjati Wiliamovu kosu. Lol
Jedino mi je žao što bih morao izgleda debelo grindati da otključam neke skinove koje bih htio testirati (70000 glory za Okatsu skin, holy shit), a bojim se da kad završim DLC-ove neću moći još toliko vremena dati Nioh, iako bih bez problema mogao.
Combat da ne spominjem, kroz igru sam se najviše fokusirao na sword, double sword i spear i toliko sam uživao da to nije normalno.
Ono što bih volio jeste da je možda malo teža igra bila. I da je bilo više različitih neprijatelja (čak mi ni grind nije smetao). Primjetio sam da je korištenje spirita baš OP. Btw. poprilično sam se iznenadio kad sam u toku borbe sa Nobunagom izgubio život i u istom momentu me "oživio" Fenix (ne naš ovaj, u igri ) i kroz par poteza sam dokrajčio Nobunagu. U isto vrijeme mi je bilo i malo krivo i drago
Sad prelazim na DLC-ove. Eh da, imam i dva pitanja:
1) Vidio sam da mi se otključao "Enhanced Guardian", sinoć sam odmah ugasio igru pa nisam stigao istraživati, ali možete li ukratko samo šta bi to trebalo značiti sad?
2) Primjetio sam da se sada u svakoj regiji otključala infinite level misija (ne znam kako bih drugačije nazvao)? Mind explaining that? To je nešto kao Bloody Palace?