Ludi, evo rijesio danas sa dual swordovima, puno mi je bilo lakse,
Morao sam sisati talismane na njih kako si i predlozio, nema druge!
citao sam na netu puno prije da je jebena ta borba no reko ajd bumo vidili jer ono ok, igra je teska al kad naviknes i udes u ritam rijesi se, nisam imao nekih vecih problema tokom igre,
a da cu ostaviti jaja na ovom bossu, to nisam ocekivao, brutalno tesko
ma extra , neka si ti presao, vjerujem da je lakse s dual katanama jer manje KI-a trose, imas vise prostora za napad , talismani su stvarno nesto sto se mora koristiti u ovoj igri kako za sebe tako i za bossove/neprijatelje i priprema prije fajta je stvarno pola posla...
ako ces nastaviti igrati s dual katanama onda skill dizi sto vise jer od toga najvise profitiras i nije lose tu i tamo promjeniti guardianam ako znas kakav boss te ceka.
Ja koristim paired raikene vecinom radi yokai neprijatelja i bossova ali znam mjenjati neke druge ovisno koji element koristim u buildu.
Savrsen primjer koristenja skilla i guardiana ti je npr quick change scroll koji te ozivi ako umres i vrati te na 1 hp sto te bezbroj puta spasi i npr suzaku guardian koji se aktivira automatski ako ti je pun BAR a umro si , zanci imas 2 zivota free na bossovima.
Ne znam da li koristis jer hrpa ljudi to zaboravlja trokut + krug dok imas living weapon upaljen , to je pustis guardiana da napadne iz maca i to deala opasno veliik damage, napominjem da hrpa ljudi to zaboravlja.