nakon prvog bossa dok se lik pojavi, ime njegovo extra,znat cete tko je :)
dogurao sam do 20 levela,na prvom bossu jedanput poginuo,moja krivica bila,ali sam ga lijepo sasjekao u komade, za neku usporedbu s bloodbornom meni se ova igra cini puno laksa,nekako nemam previse problema s neprijateljima,lagano istrazujem bas svaki kut, da li netko zna mozda cemu sluzi onaj glory kad ubijas one likove s graveyarda (fight revenant), tu i tamo se borim s njima, ali nije da gubim previse vremena s njima jer i loot nije nista bolji barem meni nego sto mi neprijatelji bacaju, s lakocom ubijem cak i one koji su puno veci level nego ja.
Sto se tice neprijatelja par zamjerki , AI mi se cini malo priglup, ubijes nekoga na 2 metra od njega drugi ne trzaju uopce,kao da ne cuju i ne vide,te mi je uber lose da consumables se ne sprema automatski u item box/stash vec ostaje po podu dok vise ne mozes nositi s sobom,da bar to poprave , nadam se jer ovako moras sam prebacivati u stash i onda nemas nista s sobom dok pocnes neku misiju.
Odabrao sam za prvo igranje, sword,dual sword,wind companiona zadnji zeleni.
Tko od vas igra tu ? dojmovi ? koji stil koristite :)
Ja baš guštam u igri ko beba, završio s prvom regijom, trenutno lvl 42. Početak mi isto nije bio nešto izazovan, ali kroz ovo moje igranje je bilo par gadnih situacija gdje je igra stvarno testirala moje stpljenje i sposobnosti. Sviđa mi se što je igra ogromna i imam osjećaj da ću stvarno puno sati provesti u njoj.
Zanima me kakva je težina igračima koji nisu odigrali/platinirali Bloodborne. Lako nama veteranima pričat da je igra lagana kad su nam živci ostali u Chalice Dungeonima. Mislim da nikad više neću doživjet Orphana na NG+ kako me sapuna i iskreno ni ne želim opet kroz to prolazit.
Glory sistem bi trebao dobiti više smisla u nastavku igre, navodno postoji sličan sistem kao covenanti u DS-u. Još nisam došao do toga pa ne znam, glory mi je trenutno blago iznad 1000. Volim se borit s revenantima, uživam kad se borim s likom koji je puno veći lvl od mene. Baš prije prvog bossa sam ih išao počistit i vidim jedan pun ljubičaste opreme, ali puno veći lvl od mene. Ostao mi samo jedan heal, al reko nema veze - pozvat ću ga pa da vidimo. Lik je imao koplje, bacao je bombe i koristio luk kada sam se udaljio. Brzo sam gubio KI jer sam koristio teži armor, dok je ovaj napadao ko lud. Borba je trajala puno duže nego tipična borba s revenantima, na kraju oboje ostali sa mrvom healtha, jedan udarac odlučuje. Nisam bio dovoljno strpljiv i zahvatio me kopljem i ubio me. Tu sam baš ostao pod dojmom kako se tak random trenutak pretvori u odličnu borbu. Nadam se više takvih situacija, kasnije je sve išlo dosta glatko.
Za prvi prelazak odabrao sam katanu i spear (makar koristim samo axe lol). Guardian Spirit mi je Kato, paše mi za moj stil igranja, no isprobavat ću i ostale spirite i oružja.