Pojačanje WR unita da, ali ja bi se prije oslonio na Bortlesa nego na Elija. Ok, on u Giantsima ima očajan blok, Giantsi nemaju nikakvu run igru pa on mora bacati iza tog očajnog bloka, Marshall je načet cijele sezone, a onda kada je i bio zdrav je bio loš, te se Becks ozlijedio, ali koliko je puta ove sezone čovjek promašio Sterling Sheparda. Vjerujem da je netko napravio već kompilaciju koliko je puta lopta otišla preko glave Sterlingu kada je bio sam u end-zoni. McAdoo nije najinventivniji ni najpametniji trener lige, ali ima nešto i u njegovim izjavama kada je rekao prilikom presice da je problem ove sezone i "sloppy qb play".
Da ne pričamo o tome kako bi frajer sigurno zahtjevao visoki ugovor u Jaxu što bi onda onemogućilo da pojačaju ostatak ekipe. Eli nije Brees, nije Brady, nije svoj braco, nije Rodgers. Iskreno, kada bi Jax već htio iskusnog qb-a, majke mi radije bi povukao Roma s komentatorskog mjesta ili Kaepa iz bunara black power borbe nego li Elija. Možda griješim, ali ne vidim budućnost u kojoj će on biti prevaga za neku ozbiljnu ekipu.