Ovi Ramsi su u kurcu ekipa. Znači onako loš clock management mi ne ide u glavu od ekipe koja želi konkurirati za SB naslov.
Da je netko gledao samo statistiku između Rodgersa i Stafforda taj bi bio u velikoj zabludi.
Matthew je bio dosta loš iako je imao 3 TD i 1 INT, ružno zvuči ali je. Imao je treći pick six u trećoj utakmici zaredom, promašio nekoliko odličnih šansi (nekoliko ih je jako dobro pogodio, ali premalo) i njegov pocket awareness nije bio na razini. Pogotovo mislim krajem treće četvrtine kada je skupio sack bespotrebno.
Ne znam jesu li ozlijede u pitanju, ali nisam oduševljen a obzirom da su ga platili sa 2 first picka i još nekoliko pickova. Jako skup QB.
Rodgers i Packersi fantastični. Aaron odigrao skoro savršenu utakmicu, sa nekoliko promašaja, ali ništa strašno. Odlična ekipa u svim fazama. Obrana bolesno dobra, pogotovo u secondary, na ofenzivi imaju alate sa svih strana, a o-line jako dobro radi, a special teams i punter su bili odlični.
Definitivno favoriti za ići do kraja, ali to smo jako puno puta mislili do sada pa ćorak u NFC finalu...