Vjerojatno najlošiji sb od kad gledam(ovo mi je 12.),al definitivno lošiji od zadnjih par koji su baš bili prepuni akcije...denverov napad je toliki cancer da moraju bit kuje obrani sljedecih pet godina.
Carolinina obrana je bila dobra,al denverova baš jebena...također denverov punter je bio bolesno dobar.
Newtona valjda pojeli živci jbg unlucky go next...
edit
Lady Gaga baš odvalila sa himnom :
NFL
Dal prati tko sezonu, pogledao maltene sve utakmice ponedjeljkom, četvrtkom i propustio samo jednu nedjelju gledat red zone u 7 popodne. Super sezona, nema očitog favorita, dobre utakmice, čisti gušt.
Broncosi koje simpatiziram otkad sam počeo pratit pred nekih 5-6 godina zasad stoje dobro. Obrana i dalje strašna sa Vonom, Talibom i društvom. Napad nešto slabiji, ali kolika god je Peyton institucija, čak su i dobili neku novu dimenziju u napadu sa mladićima Siemianom i Lynchom. Siemian ima dobru ruku, brz je, precizan, mobilan, samouvjeren. Radi neke klasične rookie greške, nezna baciti loptu u prazno i slično, ali Sanders i Thomas mu jako pomažu u poslu, a i C.J. igra brutalno pa je i run igra jako dobra.
Od ostalih, jako mi se sviđa kako igraju Vikingsi. Također mi je drago vidjeti dobar start Texansa, dok je najzabavnije gledati valjda Falconse koji zabe, ali i prime, 40ak poena po utakmici.
Belichick nekako i bez Bradya uhvatio 3-1 što bi potpisali valjda svi njihovi fanovi prije početka sezone, Cowboysi bez Roma izgledaju bolje nego sa njime, Eaglesi neobjašnjivo dobri što mi se ne sviđa jer mi nisu baš simpatični, dok Panthersi za koje se tvrdilo da će i ove godine biti sjajni imaju 5. najgoru obranu čitave lige trenutno.
Večeras Giantsi kod Vikingsa, trebala bi biti dobra utakmica.
Ja pratim naravno.
Navijam za seahawkse ko i uvijek,al moram priznat da mi je simpa jacksonvile iako im je score loš,al bortles i robinson mi se jako sviđaju.
Vidim da su se i ravensi oporavili ,a to mi je drago za vidjet.
Neznam dal ko prati osim Doma, ali kakva sezona jebote. Sto puta su i komentatori već izjavili da se igraju najbolje utakmice u zadnjih 5-6 godina i unatoč omjerima u ligi, stvarno nemam predodžbu ko će otići do kraja
Nisam neki veliki fan Cowboysa, ali jako su impresivni. Rookie na poziciji QB-a, rookie na poziciji RB-a (iako je to danas postala plug and play pozicija koju bilo koji igrač s dobrim fizičkim predispozicijama može kvalitetno odradit uz dobru ofenzivnu liniju) i ljudi jednostavno gaze. Tu se mora baš spomenuti i ta ofenzivna linija koja djeluje strašno i ujedno je i razlog zašto su Prescott i Elliot toliko dobri.
Ja sa Broncosima, za koje navijam, i nisam toliko zadovoljan iako ima tu pozitivnih stvari. Obrana je i dalje među najbolje 3 u ligi, i bila bi bez premca i najbolja kada nebi bilo neobjašnjivih oscilacija u zadnjoj četvrtini koje su im se dogodile par puta. Von je i dalje najbolji obrambeni igrač lige. Prema naprijed čak i nemogu toliko okrivit maloga Siemiana, dapače, ne radi ništa lošiji posao nego Manning prošle godine, ali ofenzivna linija je groblje, možda čak i najgora u ligi. Running game također nikakav, a hvatači variraju iz dana u dan s time da je Sanders kolko tolko konstantan.
Najzabavnije ekipe su mi definitivno Falconsi i Raidersi. Run n gun igra Falconsa mi se jako sviđa, i iako to nije način na koji se osvajaju prvenstva, imaju moje najveće simpatije i mislim da je Matt Ryan prvi kandidat za MVP-a ako nastave ovim tempom. Da ne govorimo o tome da je Julio Jones i dalje sposoban doći do 300 yarda. Raidersi nakon dugogodišnjeg planiranja i građenja napokon imaju ekipu, Carr je došao do razine da spada u 2. jakosnu skupinu QB-a u ligi, Murray gazi sve pred sobom, Crabtree i Cooper će uloviti bilo što što im se baci, dok je i obrana iznimno jaka, pogotovo Khalil Mack.
Patriotsi su opet tu pri vrhu i jednostavno ih se ne može otpisati. Uostalom čak i na početku bez Bradya je Belichick napravio nešto od te ekipe, no iz nekoga razloga imam osjećaj da neće napraviti puno u playoffu. Statistika i igra to ne sugeriraju, no kao da su mi prethodne godine djelovali opasnijima.
Seahawksi su mi jako čudni. Ok, drugi su u konferenciji, ali svaku utakmicu koju su dobili su mogli bez problema i izgubiti. Ofenzivna linija mi ne djeluje baš sjajno, a Wilsonova ozlijeda na početku sezone je jako smanjila njegova karakteristična kretanja, no ono što im definitivno ide na ruku je preporod Grahama. Obrana standardno ubojita, no ipak gube više duela, pogotovo Sherman, nego li su ih gubili prethodnih sezona.
Veseli me i dobra igra Giantsa. Momčad je to koja može dobiti svakoga i izgubiti od svakoga, i koja je nekako savršeno izbalansirana na svim pozicijama. Imaju 6 pobjeda zaredom, no sada kreće zajebani dio, Steelersi koji love WC i Cowboysi, i mislim da nas tu čekaju jako dobre tekme.
Također me zanima i da li A-Rod može odgurati Packerse nekako do WC pozicije. Trebale bi im sve pobjede do kraja za tako nešto, raspored nije toliko težak, i bome bio bi pravi pothvat da na kraju dođu do playoffa. Šteta što imaju možda najgori secondary lige. Mislim, Titansi su im dali preko 40 poena...
Kakvo sranje Rob out praktički do nove sezone -:(
Ja se nekak nadam miamiu,detroitu i titansima u playoff-u malo za promjenu,al teško ce sva tri(pogotovo miami).
Ja se nekak nadam miamiu,detroitu i titansima u playoff-u malo za promjenu,al teško ce sva tri(pogotovo miami).Bome su ih danas satrali Ravensi.
Tekma u Miamiu Kad je krenulo pljuštat
Sad gledam ozljede carra i mariote ,a prije dva tjedna otpao i tannehill. Baš ekipe koje nakon dugo vremena mogu u play off(raidersi sigurno,a i dolphinsi su manje više unutra) nemres vjerovat koji peh. Još su raidersi izgledali legit za recimo konferencijsko finale.
Gleda Dolphinse prije koji dan , bez Tannehilla su ko muve bez glave, a ja mislin da je gotov za sezonu. Inace ove godine bi volija da Cowboysi uzmu titulu radi Elliotta i Prescotta
Neznam koliko ste ispratili WC rundu, ali čiščenje u svakoj utakmici. I dok sam to očekivao od Steelersa koji su u naletu, a Miami bez Tannehilla nikakav; te od Texansa, jer je ista stvar kao i kod Miamija sa Oaklandom bez Carra, ipak sam se nadao da će Detroit, ali pogotovo Giantsi, pružiti puno jači otpor.
Lionsi su odustali maltene prije nego su počeli, a kod Giantsa me frapirao onako loš play calling, i još gora special team igra. Istina, Beckham je ispustio barem 2 lopte koje je morao uhvatiti (neovisno o tome koliko je Eli bio precizan, biti ćeš najplaćeniji WR u povijesti igre, i moraš dokazati zašto ćeš to postati), ali neovisno o njemu, ići na onoliko bespotrebnih probijanja kojima nisu osvojili niti jedan yard, i izostanak ikakvih ambicija da se proba odigrati nešto na tog nesretnog tight enda (jednom su probali i čak je frajer i uhvatio loptu i osvojio im dobrih 30ak yardi i nije mi jasno zašto nisu okinuli tu slant rutu još koji put) je bila greška.
Nadodajmo na to i da im je punter bio OČAJAN, i da je ono hvatanje kickoffa na 3 yarda od svoje zone jedan od najglupljih poteza koje sam vidio ove sezone. Packersi su mi simpatični, i ne bih imao ništa protiv da dignu trofej, Rodgers je isus, ali htio sam da Giantsi nešto naprave, no eto, kurac. Čak su im se u drugom poluvremenu i defenzivne mane otkrile bez DRC-a, a pritisak koji su vršili na Rodgersa je bio smiješan. Imao je 7-8 sekundi vremena prilikom svakog bacanja valjda.
Čeka nas jako uzbudljiv divisional round, još je samo 8 ekipa ostalo, moje želje su da prođu Houston, Steelersi, Packersi i Falconsi, ali daleko je to od realne slike. Pogotovo što se Texansa tiče. Osobno bih najviše volio da Falconsi osvoje, pa nakon njih Packersi.
Uglavnom, za ekipu koja nije pratila ove godine, vrijeme je da se uključite. Za samo 2 "kola" je Super Bowl.
Ja gledam više manje cijelu sezonu (Sport Klub prenosi), ali slabo sam komentirao.
Patriotse očekujem da ipak prođu Houston, a vrlo druga utakmica može ići na bilo koju stranu...nekako naginjem na Chiefse.
S druge strane pojma nemam što se može dogoditi...volio bi da Pacersi prođu Dallas, ali ne čini se baš realno, a Seahawksi se uvijek izvuču kako god.
Svakako je zanimljivo.
Ja sam isto pratio solidno NFL, ali to je vise manje bilo pregledavanje snimki i gledanje touchdownova. Pocinjem kuziti neka pravila i ima potencijala ovaj sport, ali pobogu 99% vremena se ne igra. Od 3 i pol sata prijenosa, ciste igre ima valjda pola sata.
To je sport di prednjači taktika i sposobnost qb-a , Cowboys su čini mi se glavni favoriti ove godine, Elliott i Prescott dominiraju Gleda san neki dan Packerse, kakva dva dodavanja za touchdown je Rogers ima --čudo.
New England sa Bradyen je isto tu konkurent za naslov, al uvik tu svak svakog može dobit.
Po meni Pittsburgh pritajeni favorit.... A i nisu imali slobodan tjedan što se može pokazati vrlo bitnim, momentum im je na vrhuncu....
Nemojte zaboraviti da su i Ezekiel Elliott i Dak Prescott rookies i da će im ovo biti prva playoff tekma...And thats a whole other ball game :):):)
U svakom slučaju biti će zanimljivo......
Kako su dobri Falconsi, samo peglaj Ryane.
Houston nije baš imao šanse sinoć...New England i sa onakvim greškama je ipak puno bolji.
Ja bih rekao da su imali i prevelike šanse. Ovo je bila jedna od najlošijih utakmica Patsa ove sezone, i prava je šteta što Houston ima Osweilera a ne nekog pristojnog QB-a, i dalje me boli glava kad čujem da ima 18 mil po sezoni na ugovoru od 4 godine. Obrana Texansa je napravila svoj posao, al kad te QB dvaput odvede do redzonea i uspiješ iz toga izvuć samo 2 field goala i još kasnije baci one interceptione, i općenito nema muda za pass dulji od 7 yardi (osim onog jednog di je reciever kiksao) ne cudi da ti onda i obrana odustane. Patsi jesu zasluženo pobjedili, ali da je bilo više muda i iole kvalitetniji qb (valjda bi i drugi qb patsa, Garopolo, bio bolji od Brocka) Houston bi napravio ono što nitko nije očekivao. Belichick će reći igračima što ih ide, al ovakva igra neće bit dovoljna ni protiv Steelersa ni Chiefsa.
Jedva čekam Packerse i Boyse danas, trebao bi biti klasik.
Kakva utakmica u Dallasu
Neznam kako opisat to osim spektaklom. Fantastični potezi s obje strane i prokomentirao bi malo duže, al evo već se kuha u Kansas Cityu pa treba i to ispratit.